KUMSAL2020 MAED Tamam canm çok saol Şuan D3 sağlık ocağındakini kullanıyorum ama kan ilacında cesaret edemedim
MAED KUMSAL2020 Bende D3 sağlık ocagininkini kullanıyorum ama Demir iyi gelmedi. Kullanan tanıdıklarım var onlarda bisey olmamış ama bizde oldu.
KUMSAL2020 ErkekkAnnesii Tamam çok saolun ama sağlık ocağında 6 kilo tartmıştı bana 4 damla ver dedi değişiyor demek ki markaya göre
ErkekkAnnesii Semra93 bazı doktorlar 4. Aydan sonra başlatıyor bazı doktorlar 6 8 . aydan sonra kan tahliliyle başlatıyor ama sağlık ocakları 4. Ayda başlatıyor hemen
KUMSAL2020 ErkekkAnnesii Ya aslında bende şumu düşündüm neden tahlil yapmadan başlatıyolar ki belki demiri eksik değildir tahlil yaptırıp öyle başlamak daha mantıklo geldi
ErkekkAnnesii KUMSAL2020 doktorunuza sorun mutlaka benim oğlumda kansızlık var ben damlasını biraz daha fazla kullanıyorum 4. Ayda başladık eğer gerek görülmezse kullanmazsınız doktorunuza danışın mutlaka o sizi daha iyi bilgilendirir
KUMSAL2020 ErkekkAnnesii Sağlık ocağı hiç tahlil bişe yapmadan verdi benimde biraz önce bi yerde okuyunca kafam karıştı mantıklı nerden biliyolar demire ihtiyacı olduğunu olmadı götürürüm aynen canm çok saol 😘