Ankakusu35 Merhaba kızlar adetim gecikince test yaptım iki gün önce pozitif kan değerim 2674 doktora gittim ama kese gözükmedi 48 saat sonra tekrarla testi dedi başına böyle bişey gelen var mı ? Boş gebelik ihtimali var dedi doktorum korkuyorum
Uzymom Ankakusu35 açıkçası bu değerle kesenin görünmesi gerekiyor ama çoklu gebelikse değer normal tabi ki.
Yelda35 Ankakusu35 ben ilk doktora gittim üstten muane etti kese yok dedi test sonucum 367 di sonra 2 gün sonra gittim testim 11 çıktı sen bebeği geçen ay düşürmüşsün dedi inanmadım başka doktora gittim alttan muane yaptı kese çok ufaktı kan tahlilim 1647 çıktı. Allah nasip etsin kucağınıza alabilesiniz inşallah
Unknown Ankakusu35 2000lerde öğrenmiştim hamile olduğumu ve kese gözükmemişti. Diğer kontrole gittiğimde keseyi gördüm. Bir dahaki sefere anca bebişi görebilmiştim. Düşük bir değer henüz, inşallah gönlünüze göre olur. 🌸
Uzymom Ankakusu35 alttan muayene deneseydi keşke 7 haftalık kalp atışı duyuluyo normal şartlarda 🥺 dilerim herşey gönlünce olur
Uzymom ikizbabymom çoklu gebelik yaşamıştım kalpleri durduğu için düşük yaptım ama 2bin küsürdü değerim bi sonra ki hafta keseler gözükmüştü belki öyle olabilir diye dedim tabi yinede bilemiyorum inşallah boş gebelik değildir 😢
Marmadal Kese görünmezse boş gebelik değil de dış gebelik olabilir. 2 gün sonra beta hcg 2 katına çıkmamış olursa ve kese de görünmezse dış gebelik olma ihtimali var. Sakın ihmal etmeyin dış gebelik tehlikeli bir durum
Ankakusu35 Uzymom bizde ikiz yok ama belli olmaz tabi nasip inşallah değildir önce üzülmüştüm hamile olduğuma sonra sevindim şimdi doktora gidince hayal kırıklığı yaşadım açıkcası rabbim hayırlısını nasip etsin
ikizbabymom Uzymom benim bi küsürdü kesem göründü bi hafta sonra kalp atışını duymaya gittiğimde ikiz olduğunu öğrendim.Rabbim diledikten sonra herşey olur boş gebelik olunca çok çabuk hamile kalınıyo her şerde bi hayır vardır