ArtHistory _Papatya23_ kıymalı lahana sarması, Mercimek çorbası Yoğurtlu u semizotu salata Mevsim salatası Tatlı da eşimden 🤲💞
Yelda35 _Papatya23_ köfte patates kızartması, pilav, yoğurtlu semizotu, kırmızı lahana salatası. Tatlı yok 😂
3children1mom _Papatya23_ Köfteli patates yemegi 😋 Pirinç pilavı ☺️ Birde muzlu kek😌 Afiyet olsun ellerinize sağlık 😘
Asiimmmm _Papatya23_ köri soslu tavuk pilav tarhana çorbası dünden kalan sulu köfte büyük oğlum için kabak yemeği
Si_se_ta_be _Papatya23_ Akşam a ayrı mı yapıyorsunuz 🙄 Ben öğlen yaptım yoğurtlu kabak dolması, mercimek çorbası, salata şimdi de puding ile kafadan sallama bi kurabiye yaptım 🤣
_Papatya23_ Çok yazdınız yetişemedim hemen yapmaya koyuldum oğlum uyanmasın dedim ama yarıda uyandı 😊😄 şuan birlikte yapıyoruz kaşık işi ondan 👍😂
_Papatya23_ bitterdelisi244 şuanlık yok tavada yapıyorum 🙈😃 en Kısa zamanda almayı düşünüyorum çok seviyorum çünkü sürekli yapıyorum
bitterdelisi244 _Papatya23_ tavada nasl yapıyorsun o hamuru ya.. bende cok severm vardı ama bozuldu makınem ben aldımda 120 tlydi :) sımdı 300 den asagı yok
_Papatya23_ Aybars2020 benimde arada rahat oluyo sürekli değil oğlum diş serüveninde sürekli kucak 🤦🏻♀️
Honeyboy _Papatya23_ tam emin olmamakla birlikte bulgurlu karalahana yemeği Mercimek çorbası Salata Yoğurt diye düşünüyorum