_Papatya23_ Akşama ne yapıyorsunuz kızlar ☺️ Ben kıymalı makarna soğan çorbası sebze yemeği tatlı olarak da waffle yapıcam.
bitterdelisi244 _Papatya23_ waffle cok severm :))) makinesimi var :) mercimek corbası mantar sote pirinc pilavı :))
iki_tospik_annesiii _Papatya23_ bulgur pilavı fırında tavuk ayran Çorbası salata ve turşu ☺️ dünden de kekim war çayın yanına
_Papatya23_ bitterdelisi244 şuanlık yok tavada yapıyorum 🙈😃 en Kısa zamanda almayı düşünüyorum çok seviyorum çünkü sürekli yapıyorum
[silindi] _Papatya23_ afiyet olsun waffle çok severim makinesi var galiba bnde aldim çok güzel waffler yapıyorum valla 🤗
_Papatya23_ Aybars2020 benimde arada rahat oluyo sürekli değil oğlum diş serüveninde sürekli kucak 🤦🏻♀️
Esma4682_Annesi _Papatya23_ Bugün kaynanamdan geliyor yemek yapma yemek kızım ben yollayım desi dolma ve çorba şimdiden eline sağlık kaynanacığımın
Meryem88 _Papatya23_ kuskus. Tavuk fajita. Turşu yeterli. ayakta zor duruyorum bunu yaptığıma şükretsinler valla. 😊
Fitifiti _Papatya23_ Annem hamsi yapıyor yanına bol yeşillik salata. Yemek buldun giriş,iş buldun sıvış moddom💃
Anneogulll Beşamel soslu tavuk yaptım yanına pilav ve mercimek çorbası tatlı yapmicam bbeegim bırakmıyor 😂