queens Arkadaşlar sleepy molfix evy baby kullandım hepsi kalın geldi en son prima ve prima günlük rahatlık kullandım diğerlerine göre daha ince poposunda yokmuş gibi ama çok kokuyor özellikle çiş yaptığında sizler ne kullanıyorsunuz başka ince bir bez varmı acaba minies can bebe nasıl
Birannebirfurki queens şu an goon kullanıyorum 3 paket var açılmamış elimdekiler bitince bende canbebeyi denemek istiyorum
Cgdmltr93 queens minies e güzel diyorlar ama bizim burda migros yok ben bim bezi kullanıyorum aşırı ince değil ama memnunum.
Mom_teacher queens prima çok kimyasal, aşırı kokuyor, minies kullanıyordum temiz içwrikli diye ama o da taşırıyor emmiyor tam anlamıyla, şimdi sleepy aldım onu deneyeceğim
zeyzey77 Cgdmltr93 minnies çok kalın bir bez ve kalıbı çok küçük . Bir sefer almıştım kızımda . 5 numara kullanıyorduk 5 numara aldım ama 5 numara bez 4 numara gibi küçük oldu
AlininAnnesii- Dogdugundan beri evy baby kullaniyorum cok memnunum ben acikcasi hic sizma taşma olmadı
salcali_yumurtaaa Mom_teacher sleepy candır Ben de kullanıyorum fakat bulunduğum ilçede iki numarası kalmamış girmediğimiz market kalmadı internetten gelmesini de bekleyecek durumda değiliz mini es aldık umarım memnun kalırım
Gamzosgamzos queens kizimin 3.ayindan beri minies kullaniyoruz baya ince hic tasirma pisk sorunu yasamadik memnunum
meryemmirasmombuse queens baby me kıllanıyorum 2 senedir kızımda prima ve sleepy mantar yapmıştı baby me iyi geldi küçük kızımda baby me ile başladım 2.5 aylık bir sıkıntı yaşamadım ama biraz kalın bir bez bende bir ara prima günlük rahatlık denemiştim ama sevemedim
RainOverMe Canbebe acık renk paketlerı boyut kucuk gıbı geldı bana, sleepy kullanıyrm ama denemek ıcın baby turco aldım sankı o daha ınce gıbı ama sleepydekı lastık izi turcoda da var. Bebegım 7,5-8 kilo 4 bedende bu sorun var. Sleepy nın incesi cıkmıs sleepy extra diye gecıyor ıstersenız bı onu deneyın. Hatta su an 4 kucuk paketı 79 lira 10 lira da indirim oluyor 69 küsüre geliyor bir bakın isterseniz https://ty.gl/bvrcccfc
RainOverMe Bu arada e bebek in bezını de aldım ama daha deneme fırsatım olmadı o da cok kalın degıl sankı, kullananlar varsa onlar daha ıyı bılırler
mina00 RainOverMe ben Azerbaycanlıyım Bakıda yasıyorum, sızde sanırım prima aynısı, orda fiyatı ne kadar
Canada10 queens goon premium soft külot bez kullanıyorum çok memnunum. Hem ince hem emiciliği güzel taşma sızma hiç olmuyor içeriğide temiz tavsiye ederim.
queens Canada10 görsel paylaşabilirmisiniz birde kaç aylık bebeğiniz benim kızım üçbuçuk aylık kilotbez zor olur heralde
RainOverMe fatimas27 lila renk paket sanırım ıslaklık göstergesi yok diye daimi kullanmıyorum🙏🏻 Olsaydı güzel olacaktı