Birgaripanne Defne123 Ekmeksiz doyuyor musunuz? Benim şeker ve ekmek olmayınca elim ayağım titriyor. Dün başladım. Öğleni zor ettim.
Annesininprensesi Defne123 kızım 6 aylık 20kilo fazlam var verdiğimi de geri aldım🙄çok yemememe rağmen gitmiyor yapıştı üzerime
Annesininprensesi Defne123 valla spor yapacak vaktim yok benim kız çok huysuz 🙄 şimdi de dişi çıkıyor sanırım iyice beter oldu ya deliricem bu strese bile kilo gitmiyor😂
Defne123 Birgaripanne yok kızzzz ne doyması sürekli başka birşeyler yemek istiyorum meyve yiyorum bi yanım aç 🙁
Defne123 Elffth ben doğumdan hemen sonra 20 verdim ne spor yaptım ne diyet fakat 12 kaldı sporda yapsam gitmiyor bayaa aldım ben kilo
Defne123 Annesininprensesi sağolsun yardımcı oluyor valla ya bazennyapamadığım iş yemek vs olunca bile anlayış gösteriyo kendi yapıyo sağolsun maşallah diyeyim yani 🤗
Zumrahilal Ipekk peki sütünüz ne durumda ? Benimde var gitmeyen kilom nasıl diyet yapıyorsunuz merak ettim aslinda
Ipekk Zumrahilal sütümde değişiklik olmadı. Hamur işi tatlı abur cubur yok. Yumurtalı kahvaltı, öğlen et tavuk sebze bol salata ve yoğurt la hangisi ni isterseniz akşamda aynı. Tabi porsiyon olarak az. Ara öğünlerde kahve meyve. Bolcada su