birkusannesi ErkekkAnnesii yo zayıf duruyor ama genelde crop giydiğim için daha ince daha zayıf durmak istiyorum
birkusannesi lilibet yo 50 zayıf zaten ama genel de crop tarzı giydiğim için daha hoş duruyo daha düşük kilo da 🙈
Hygge birkusannesi Belirli bir saatim yok. Dediğim gibi 2000 kaloriyi geçmediğim sürece günün her saati yiyorum. Ama genelde 10-10 buçukta kesmiş oluyorum çünkü oğlumu uykuya hazırlıyorum besle giydir ninni dinle vs 🙈😃
Cheddar birkusannesi başlarda evet ama sonradan alıştım 😅 iki dikişte içiyorum ama faydası çok yağ yakımı yapıyo
ErkekkAnnesii E_srgt benim 13 kilo fazlam var doğum kilolarım kaldı 4 ünü verdim 6 7 kilo doğum kilom kaldı ideal kilomada toplam 13 kilo var şuan 78 kiloyum 🤦 bir iki haftadır saldım gene bir iki gündür tekrar başladım ekmek hamur işi abur cubur tatlı vs yok tuz şeker yok yemeğide kararınca yiyorum ve öğünlerim var bol su ve leslie yapıyorum bir haftada 2 2.5 arası veriyorum ama bakalım işte ne zaman istediğim kiloya gelirim emzirmesem hemen veririm de emzirdiğim içinde dikkat ediyorum ek gıdada alıyor oğlum
La_Mer Kilom kalmadı,sadece emzirdim ve su içtim ama emzirmeyi birkaç gün kesip sağım yapmak zorunda kaldığımda bir kilo filan aldım.Emzirmiyorsaniz beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz,hatta ekstra yürüyüş de tavsiye ederim.
birkusannesi Cheddar yaaa bunu bi deneyim ne kadar sirke koyuyorsunuz ve ne sirkesi olduğu fark eder mi
Hygge birkusannesi 1.60 boyum. 55 fazla gelebilir ama ölçülerim 82- 64- 96 Ben seviyorum görünümümü 😇 Bebeğimle sürekli koşuşturuyorum gün içinde ve spor da yaptığım içib ihtiyacım biraz fazla oluyor haliyle.
Cheddar birkusannesi elma sirkesi olması gerek üzüm sirkesi keskin olduğu için mide asidini yükseltiyor. Ben büyük meşrubat bardağına 1.5yemek kaşığı sirke koyarak yapıyorum ekleyeceğiniz suyunuz ılık olmalı
Ebrulig birkusannesi valla sınırım yok ama ortalama 3-4 bütün cevizi gömüyorum😬 Emzirmek çok etkili sanırım vermemde
birkusannesi Hygge önemli olan sizin sevmeniz zaten 😊 beliniz inceymiş onun için ekstra bişey yaptınız mı acaba