Muradiye Betul00 baktım yan etkilere yazmıyor ateş büyük ihtimal aşıdandı heralde yawrum çok ateşlendi
[silindi] Muradiye 3 gün kullandık aşırı huzursuzluk yaptı kaka rengi koyu yeşil oldu ne verebilirim diye araştırıyorum. İçeriği temiz değilmiş vegaferonun. Daha yeni bu konuyla ilgili bir başlık açtım hatta.
Muradiye [silindi] görmedim başlıgınızı ama aşırı huzursuZ yaptı bugün ikinci verişim olmasına rağmen bebişimi tanıyamıyorum
[silindi] Muradiye ben 3gunden sonra vermedim normale döndü bebeğim şu an gayet huzurlu ve sakin 🙈🤷🏼♀️
DamlAyaz Hanımlar ta Mamen sorumluluk hissettiğim için yazıyorum; benm doktorum sağlık ocağı ilaçlarını asla kullanmamı önermiyor.. uzun dönem kullanılacak olan d vitamini ve demir takviyesi içeriğindeki en masum kimyasal paraben.. ter ve çişle atılmıyor vücuttan biliyorsunuzki... demir takviyesi için tavsiyem; fermix (kabızlık vb yapmıyor)
Bal00 DamlAyaz ben de içimden gelmiyor kullanmak ama bir süredir mecburen kullandım fermix i ilk defa duydum peki d vitamini olarak var mı önerdiğiniz bir de fermix yurtdışından mı geliyor Türkiye de var mı
Deletedmom115 DamlAyaz Aksine benim eşimin dayısı çocuk doktoru parabenin idrarla atıldığını söyledi bizde o yüzden kullanmaya devam ediyoruz
Bal00 Bende kullanıyorum anan benimkinde kakasının koyu yeşil olması dışında bi şey olmadı ilk günlerde az bi şey kustuğu da oldu ama demir ilacı sonuçta vücudu henüz alışık değildi o zaman ağır gelmiş olabilir biraz. Ben emzirdikten yarım saat sonra verip bir de üstüne yarım saat geçmesini bekliyorum kana karışsın diye süt etkisini azaltıyor çünkü verirken de bi iki damla mandalina ya da portakal sıkıyorum kaşığına. Kilosuyla orantılı verilecek dediler bize 5 kiloysa 5 damla 6 kiloysa 6 damla olacakmış
TgcDvc Muradiye 3 gun kullandım perişan oldu cocuk huzursuzluk kusma vs. Bide renkli butun her yer batıyor lekesı cıkmıyo.. doktora gidip baska aldık zaten doktorda önermedi onu..
DamlAyaz Deletedmom115 doğrudur tabi. Ben bir uzman dıktor, bir profesörün söylemlerini ilettim. Kaldı ki poposuna sürdüğümüz ıslak mendilde bile paraben olmamasona dikkat ederken ağız yoluyla aldığı ve uzun süre kullanacağı takviyelerde olması beni düşündürüyor ve kullanmıyorum.