Miniklord Selam kızlar . Bugün ne aldınız ne sattınız ? Ne alacaksınız ? Analizciler gelin bakalım 😂 benim aldıklarım ne çıkıyor ne iniyor şuan 😂 şu kazananlar bi gelin
Miniklord Babylover23 yaa onu ilk kez duydum . Geri ne zaman hareketlenecek acaba takip ediyor musunuz ? Ben yeni başladım pek anlamıyorum 🤦♀️ ANaliz videolarını da sağolsun bebişten izleyemiyorum 🤦♀️
Gunesannesi Benim eşim ilgileniyor şu aralar düşüşe geçicek diye bekleniyor ondan borsaya geçirmeye başladık biz turex halka arz olmuş ondan yükselişte şuaralar 😬
Babylover23 Miniklord her çıkışın bir inişi vardır çıktı bayagı düşebilir o yüzden birşey diyemem. Yeni inceleme yaparsam burdan post açar yazarım 🌸
Miniklord Morcivert061 bende chiliz ve Btt aldım hala 3 lira kardayım 😂 ya zarara geçiyorum yada bi sakız parası kâr yapıyorum 😂
_esraaozturkk_ Miniklord eşim ilgileniyor en son ,3 milyar kardan 1 milyara düşmüştük şuan durum ne bilmiyorum 😅😅😅😅
didomidom Miniklord ben de yeni başlayanlardanım aldığımız coini nasıl TL ye çevirebiliyoruz yada başka coine biliyor musunuz? Binance kullanıyorum
Morcivert061 Miniklord kız ben 10 kurs kara geçemedim daha🤣🤣 bakalım dursun içinde elbet birgün yğkselir