Betul43_ Aybars2020 çekim gücü kuvvetli ise bana söyler misiniz bizde gaz var uyumuyor da telefonla pek ilgilenemiyorum
Aybars2020 Betul43_ yorumlar guzel tek bir kişi memnun kalmamış ilk sagdiginda 150 cc sagmis ikinciye sağamamıs. Geri kalanlar memnun simdi eşime söyledim eger kalmışsa alacak isten gelirken. Kullanınca yazarım sana da canim nasil oldugunu
Melek00 Aybars2020 Aybars2020 aynısı benım başıma geldı sakın ha pes etmeyın ben mamada vermedım gündüz çok emmedı gece uykuda hemdı sadece bende baya zorlandım ama sabrettım sakın pes etmeyın mama vermemeye çalışın uyudugunda alın emzırın
Aybars2020 Nefespeki cis sayısı falan nasildi. Bizimki artik bezinde pembe leke oluyordu hiç beslenemiyordu ben biraz mecbur kaldim takviye ediyorum mama :(
Ebrudmrgl Aybars2020 meme reddi olabilir canim instagramda dilruba hn var emzirme danismani cok yardimci oluyo bi yaz ona bence
Aybars2020 Ebrudmrgl bende takip ediyorum kendisini. Sabah yazdım müsait olduğunda doner mutlaka. Umarim çözeriz bir şekilde:(
Zeynep28 @Aybars üç aylık on günlük bebeğim üç ayına girdiğinden beri emmiyor ne yaptıysam fayda etmedi uyurken emzirmeye çalışıyorum:(
Tgc05 Aybars2020 bende aynı durumdayım 60 cc ancak süt çıkıyor doğumdan beri mama takviyesi yapıyorum emin olun aç kalmasından ve enf kapmasından iyidir
Aybars2020 Tgc05 kesinlikle. Ac bırakmıyorum zaten. Ama elimden geleni yapıyorum sut artıracak şeyler de yiyorum. Olmuyorsa da olmuyor 😑
gezentianne Azramm49 evet facebookta emzirme akademisi diye grup var yazın ğcretsiz yardımcı oluyorlar
Betul43_ gezentianne Siteyi yada profil fotoğrafını paylaşır mısınız mümkünse bende bir sürü çıktı da hangisi bulamadım da
Tgc05 Aybars2020 ben en son bir arkadaş tarif vermişti onu denedim yulaflı pekmezli ama yine miktar değişmedi sizde deneyin belki işe yarar ne kadar emse kardır az çok
Aybars2020 Tgc05 her gün bir ogun yiyorum yulaf. Bir bardak süt yulaf tahin pekmez karıştırıp iciyorum. Yulafi rondoda geçiriyorum. Hem lezzetli de oluyor😊
gezentianne Betul43_ 23.3 bin üye var grubun kapak fotoğrafı bebek yan durmuş meme emiyor altında mor yazıyla emzirme akademisi emzirmek aşktır yazıyor
NeMeDe Aybars2020 instagramda emzirme danışmanı dilruba hanım var çok yardımcı oluyır ona yazıp yardım etmesini isteyim bence çok faydası oluyır bir de süt sağmayı bırakmayın sütünüz azalmasın
Aybars2020 NeMeDe Dilruba hanımı ptakip ediyorum dun sabah yazdım müsait olduğunda doner buyuk ihtimal bakalim. Sagmayi daha çok yapmam lazım bebekten vakit bulamıyorum bazen :/