Leyladar Kızlar merhaba 4aylik oğlum var kafasında hiç konak oluşmadı ama şimdi farkettim bir köşesinde minik minik kırmızılıklar var.kuru gibi hafif.konak başlangıcı olabiliir mi.konak için evde yapılabilecek doğal yöntem önerileriniz var mı?
Miniminikusum Leyladar 4.aydan sonra başladıgını çok duymadım açıkcası eger kırmızıysa ve kuruysa o egzama olabilir
AysuClk Leyladar Turuncumsu mu ? Benim kızımın turuncu gibiydi saç dipleri sonra konaklar oldu doğal bir yöntemle hallettim
Adeviyee Leyladar canım o muhtemelen kovan değildir Konak öyle bir şey değil kepek gibi bir şey Konak senin dediğin egzamaya benziyor çok mu kuru bebeğinin cildi
Leyladar Miniminikusum Olabilir belki de.ilk çocuğum bu bnde pek bilmiyorum açıkçası.acaba konak önceden böyle Belirti verebilir mi diye düşündüm
Leyladar Alya112 öncesinde böyle mi oluyor acaba dedim bnde.direk mi oluşur konak yoksa öncesinde bu tarz belirtileri mi olur
Miniminikusum Leyladar sanmıyorum bi resim atarsanız bakıyım benim bebeğimde hem konak hemde alerjik egzaması var az çok tahmin edebilirm
Leyladar Miniminikusum resimde çok belli olmaz sanki bizimkinin.yaa zaten popo Kenarında hafif egzaması oldu Dr krem verdi Geçti ama iki gün sonra yine çıktı.yeni yeni alerjik bı bebek mi oluyor acaba
AysuClk Leyladar Zeytinyağı ve az miktar karbonatı karıştırıp saç diplerine uyguladım.Yarım saat bekletip yumuşak kıl fırçasıyla kaldırdım konakları sonra banyo yaptırdım banyodan sonra da bir kez daha taradım bir günde kurtulduk🌸
Miniminikusum Leyladar alerjiktir ozaman yediklerinize dikkat edin derim ben 3aydır ne çektim en sonunda bulduk
Leyladar Adeviyee Evet kuru malesef.bebek yagi kullanıyorum ama bu sefer dr a Kontrole gidince sorucam daha etkili birşey önerebilir mi diye
Theehra Leyladar canım benim oğlumunda kafasında komak oluşmuşdu. Terlediği ve hava almadığı için oluyor diye biliyorum. Bebeğı yıkamadan evel kafasına az miktar bebe yağı vurup bebekler için olan tarakla önden arkaya doğru yavaş yavaş taradım. Öyle gitti
Leyladar Theehra ya belki de çok terlemesi de gözenekleri kapatmış Olabilr.her emme de kafası sırılsıklam canım ya.surekli bez ile emdiği esnada siliyorum
Adeviyee Leyladar canım benim bebeğimin de karın bölgesi boyun kısmı öyle oldu kızardı kızaran yerler kurudu doktor cildi çok kuru o yüzden oluyor dedi yağ değil de nemlendirici kullan dedi şampuanını değiştir dedi ben de mustelanın şampuanını aldım mustelanın nemlendiricisini de alacaktım aldığım yerde yoktu eczacı da bioderma atodermi önerdi onu kullandım baya geçti gün aşırı yıkıyorum
Leyladar Adeviyee bnde hipp şampuanı kullanıyorum ama mustela nin nemlendiricisinj çok ii diye duydum.onu alsam yuzune de sürebilir mıyım sence canım nemlendirmek için yoksa sadece vücuda mi