Mom091 Camdaki kızı izlediniz mi hanımlar? Yüksek dozda zoomdan tansiyonum düştü izlerken🙃 Bir ara hint dizisi izliyorum sandım. Onun dışında ben beğendim🥳 Nur topu gibi ruh hastası dolu bir dizimiz daha oldu😁
Mom077 Mom091 off Çukur ovadan başka bişiy izlenmiyor bizde perşembe akşamları😒izleyemedim o bahseddigini 😕
Yingyang Mom091 resmen basit göstermiş diziyi acaba oyuncular duyguyu veremez bizde iyice zoomlayalim falan mı dediler gözlerim kanadı ama yinede izledim😅
Simiyy Ay evet yaa görüntü yönetmenini sokaktan falan mı bulmuşlar hele bi sahne var twitterda denk geldim koptum ona 😄
Mom091 Mom077 yorumlarına baktım instagramdan. Beğenmeyen çok var ama ben beğendim ya. Sürekli tekrarını verirler zaten yeni başladığı için. Muhakkak yakalarsın😊
Alparslan0101 Mom077 bende diyorum kim izliyor bunu da bitmedi bi 🤦😂 Alev alev ayrıca akrep bide miran mı ne halt sa kırmızı gözlü hasta ruhlu çocuk. Hele o herrr bölümde ağlayan bağıran rol arkadaşı kız 🤮🤧
Simiyy Mom091 tarantinoda aynı zoomu kullanıyor arkadaş biraz tarantino havası olsun istemiş ne var yani kdjdjdn
Mom091 Yingyang ay hele o Nalanın aynada kendine bakarken ki zoomu? İki üç kere zoomladı. Şaşı olacaktım az kalsın😁