Bal_yanak Kızlar bilen varmı internetten baktım doğru düzgün birşey çıkmadı 7 de açılıyor gösteriyor doğru mu ki 9-10 diye biliyorum ona göre gidip sıra beklicem😏🥰
Denizgozlum Bal_yanak artık 10 da açılıyor canım. Ben geçen hafta 9 da gitmiştin eskisi gibi sandığım için ama pandemiden dolayı çalışma saatleri uzun zamandır 10 a alınmış kapısında yazıyor
EmirElifAnnesi Bal_yanak benim evin karşısında şok var 8 de açılıyor orası öyleyse diğer marketlerde 8 de açılır gibi..
Bal_yanak Denizgozlum hmm çok teşekkür ederim hiç dikkat etmedim çıkamıyorum pek fazla boşuna beklemim diye sordum 🥰
22102020 Bal_yanak şehire göre değişiyor. Bizim burada a101 mesela 7 buçukta açılıyor ama bim 9da açılıyor
bebekzeynep Bal_yanak artk marketler 7 7 buçuk gibi açılıyor canım dün a101de onun azizliğini yaşadım
Monarasa37 bebekzeynep Bütün marttek değil cnm a 101 öyle sadece simdi bime gideceğim bakacağım saate
hhanim Bal_yanak a101 7.30 da açılıyormuş hem de 1 aydır dun calisan oyle dedi. Sokla migros da karşımda açık şuan hatta bim de var ama o kapının onune bisey koymadigi icin acik mi kapali mi anlamıyorum 🙈 giren çıkan yok simdilik🤷♀️
Syh42 hhanim benim de tam karşımda şok var .ama kapalı. Burda tüm marketler 10.00 da açılıyor akşam 8 de kapanıyor. Her sehirfarkli mi ki?🤔
Nik_mik_yok Bal_yanak hafta ici 9 , haftasonu 10. Eniştem bim de çalışıyor, dün sordum daha böyle dedi
Bebegim_28 Bal_yanak normalde 9 da açılıyordu ama virüs sebebi ile 10 a almışlardı açılma saatlerini değişiklik oldu mu bilmiyorum
hhanim Syh42 10 da acilma olayi kalkti ki 1 ay olmus kalkali. Pandemiden once 9 da acilirdi hepsi sonra pandemide kararla 10 a çekmişlerdi kaldirmislar onu gene🤷♀️