Kelebegimmmm Metonunannesi elktrkli ikili pompa ile iki saate bir 15 dk sağın gelse de gelmese de üç haftaya artr
heyymomm En_guzel_yanim ben de inanmıyordum bir de sade yulaf yiyemiyorum zorla bile olsa ama file marketten yaban mersinli yulaf alıyorum onun tadını da çok beğeniyorum ve gerçekten de işe yarıyor. hayatta ben süt yapsın diye yemedim sütüm iyiydi sevdim diye yedim sonra farkettim sütüm acayip arttı hatta ara verdim azaldığını farkettiğim an tekrar başlayacağım deneyin mutlaka ☺️☺️
Metonunannesi Ysfege y heyymomm bu bildiğimiz yulaf dimi kizlar lifalifin filan varya ondan bahsediyorsunuz dimi
Ysfege Bir cay barbagi süt bir cay bardagi yulafla karıştırıp yiyin diye görmüştüm bi postta cok fazla süt yapiyomus bugun deniycektim yapamadim yarin denicem insallah bende
Kelebegimmmm Metonunannesi bende lansinoh vR. Fiyatı uygun. Çekim gücü iyi. Birz acıtıyr beni bana özel mi bilmiyrm
Nurtalib En_guzel_yanim gecen gün bi arkadas paylasti burada sütün icine yulaf atip biraz da bal döküp yiyormus baya süt yapiyor demisti
Ceyo0666 En_guzel_yanim bebeğimiz kaç aylik ? Irmik ve bulgur türevleri Dereotu Tavuk Bol su Havuç süt yapıyor en önemlisi uyku sıcak dus.banyo yaparken gogusunuzu yukarıdan aşağı masaj yapar.gibi indirin faydalı oluyor fırsat buldukça uyuyun emziriyorsaniz mama vermeyin mama ilerde şişkinlik yapıyor 2 saate bir emers daha iyi bebek.emdikce süt çoğalıyor
Pepito En_guzel_yanim bunlari deneyin sut arttirmada gercekten cok etkili yontemler. Sutunuz cogalinca mamayi kesin zaten simdi degil
pogacayanakli_aylamm Defnelinaa yeşil zeytini kırıp çekirdeğini ayıklayıp bir şişede suda bekletip sabah akşam p suyu değiştirip tatlandiriyorsun acısını almak için suyunu değiştiriyorsun en sonda tuzlu su koyup bekletip bi kaç gün yiyorsun
pogacayanakli_aylamm Defnelinaa genelde satılır dışarılarda biz alır tatlandiririz. Tatlaninca tuz koyup bi kaç günde öyle bekletip yeriz.
idilbilgemom En_guzel_yanim Dilruba hanımın mayya ürünü sayfası anne odası inceleyin isterseniz ben onun sayesinde mamayı bıraktım
bugrasmomy En_guzel_yanim benimki de 4 aylık günde üç dört kere 60 cc veriyorum. Vermek istemiyorum aslında ne yapsak bıraksak
Susamanne Galactago diye bir damla var canim, doktor bana suyun içine günde 3 defa 15 damla damlatarak kullanmami söyledi, sut uretimini artiriyor, sen de bakabilirsin