Arkadaşlar bebeğim üç aylıkken sütü alerjisi yumurta alerjisi buğday alerjisi teşhisi konuldu hem kanda hem de alerji testi nde çıktı bu üçü Bebeğimin kolları ve bacakları kıpkırmızıydı döküntü vardı artık kaşınıyordu çok fazla yani rahatsız ediyordu çocuğu doktorumun diyet listesine uyumama rağmen hiçbir şekilde geçmedi daha sonra nöro DNA Osman’ı bio enerji uzmanı biriyle tanıştım bir arkadaşım da bu konuyla ilgili faydalanmıştı başta çok inanmamıştım ama ne çıkar ki dedim üç seans aldım üç seansın bitiminde çocuğum da alerji denilen hiçbir şey kalmamıştı ve ben bütün ürünlerin yemeye başladım yedikçe bebeğim de hiç kızarıklık çıkmadı hatta buraya da çok defa yazmıştım tarifi istedim yani ne yapabilirim diye çünkü yiyecek hiçbir şeyimiz kalmamış da ek gıdaya geçmiştik Danışmanla birlikte EFT yapıldı bana online olarak Hastalığın sebebi duygusal yükler yani yaşadığım olaylar Ve doktora gittiğimde test yapıldı tekrardan çocuğumun hiçbir şeye alerjisi çıkmadı ben çok faydalandım sizin de faydalanmanızı istiyorum hatta isteyenlere numarasını da verebilirim yani belgeli vs bir danışman öyle sıradan biri değil