Mom_teacher Kızlar bebeğim sadece anne sütü alıyor, peynir gibi süt kesiği gibi kusması endişelenilecek bişeymi? Son zamanlarda sık yaşıyorum doktor kontrolüne 20gün var daha,
irva Mom_teacher Aşırı kusma değil normal sızıntı şeklindeyse korkulacak bir şey yok.Fazlasını atıyor canım.Kaç aylık bu arada ?
tontisbebegim Mom_teacher ne kadarlık bebeğiniz? Benim komsum var çocuk doktoru o görmüştü o şekil kustugunu sütun yarıyor demekki bak demişti. Peynir kesigi şeklindeyse yediği yarıyor demekmiş
Birdunyagezegen Mom_teacher canım süt kusması iyi değil. Ama peynir gibi kesik kesik kusması iyi korkma 😊
Symayldrm Mom_teacher yok canım o fazlasını atıyor yani buda doyduğu ve sütünün yaradığı anlamına geliyor normal kusma değil kesik kesikse bu sağlıklı bişe hatta
Mom_teacher irva 1,5aylık canm sürekli değil ama şimdi braz önce denk geldi 2kez arka arkaya oldu endişe ettim, peynir gibi geldi ağzından
irva Mom_teacher Tamam sorun yok normal.Fazlasını çıkarıyor azıcık.Benim oğlum 5 aylık hala bazen arada gazını kendi çıkarırken ağzından geliyor.😊
sedasnglr93 Mom_teacher bizdede durum aynı dün bununla ilgili bir post açmıştım bende. Bizim ki fışkırtıyor resmen kusarken bende kıyafet yetiştiremiyorum
Mom_teacher irva çok şükür ne bileyim üst üste olunca bide bugün hiç uyumadı gündüz uykusu, doktorun numarasını bulup arasammu dedim
irva Mom_teacher Yok canım normal o şekilde gelmesi.Her yemeden sonra aşırı kusmaları olursa yoğun şekilde o zaman doktora götür tabi.
Kuzeyufuk Benim oğlum 35 günlük mesela benimkide çok emdiğinde kusuyor ben endişeleniyorum doktoruda olabilir bu diyro
beyzaytr22 Bebek annesinin sütünü kusuyorsa ya fazla geldiği içindir ya annenin sütü göğüste beklemiştir ya da annenin sütüne geçen deterjan tarzı maddeler olabilir rolon parfüm ya da diğer temizlik ürünlerinden bunlar süte geçtiğinde bebeğin kusmasına sebebiyet verir..
balkanliyim Mom_teacher kesik kusuyorsa sutunuz yariyor demektir sivi gibi kusuyorsa fazla emmis demektir endiselenmeyin eger fiskirarak ve cok fazla kusmuyorsa veya baska bir rahatsizlik eslik etmiyorsa bebeklerin kusmasi normal sayiliyor.
Ogullarinaasikanne Mom_teacher bizim burada sütun yağlı olur ve bebege yararsa cokelek gibi kusar derler cok normal tatlım. Benim oğlum fiskirirak kusardi 6.ayda kesildi tamamen. Fazlasını atiyor masallah hersey yolunda
Bernagktas Mom_teacher sütün yaradığı için öyle kusuyordur benimkide öyle kusuyor gazını aldigimda zaten birkaç ay sonra azalıyor kusma