Nildailay dudu2113 pirinç unu kilo aldıtıt ama kof kilo sağlıksız onun yerine yulaf unu veya nişastadan yapsanız bile daha iyi mısır nişastası mesela pirinç unu tamamen faydasız
Yigitkubraa leynanin_pembemantosuu ari mama uzmanlar tarafindan asla onerilmiyor uygun degil bebeklere
Ylcmelis leynanin_pembemantosuu bende almayı düşünüyorum da bebeğiniz kaç aylık arı mamayla kilo aldımı
dudu2113 ya bu her bebekte ise yariyormu acaba ? pirinc unu yani ben cok bilgili defilim kilo aldirirmisi aldirmazmi ?
dudu2113 Yigitkubraa ben gogly aldim ama ari mamayi oneride cevremde bulunan cok fazla insan oldu hero baby de artik bilemiyorum her bebege fsrklilik gosterirmi kasik amma markalari ?
curly_mom Sevdanurr içeriğinden ötürü.. Katkı maddeleri Nişasta ve şeker vb var içinde iyi değil.. Bizim doktor da eve koyma demişti. Ama pirinç unuyla muhallebi önermişti
dudu2113 Domdom gogly almistim ben su an sutlu pirinc unu ve muzku sutlu olanini elimde su an onlar var
Elaogemnes dudu2113 vitmanın tam pirnç unu var içerisinde vitaminler kalır tam pirnç ununda daha faydalı ama arı mama yada nişasta olmaz şuan bebeğe😇
leynanin_pembemantosuu Esendemir 7 aylık 4 aylıkken muzlu ve sütlü olan pirinç ununu kullanmaya başladık 6 aydan itibaren tahıllı gece mamasını vermeye başladım
Yigitkubraa dudu2113 bence paketli hicbir urunu vermeyin bebeginize yazik mideleri zaten hassas iceriklerk cok kotu onlarin seker var katki maddeleri var ..evde kendiniz hazrlayin
Kagansmother dudu2113 hazir mama yerine yulaf unuyla evde kendiniz hazırlayabilirsiniz daha sağlıklı olur hem de ne yedirdiginizi bilirsiniz