momsweet222 Reyna söyle düşünüyorum üst kademede ilk etapta reflü yatağının içinde uyur zaten ama yine gözetleme filesi olduğu için rahat ederim diye düşünüyorum siz memnunsunuz o zaman suan bebeğiniz kaç aylık yada kaç yasında
Angelius Ben satıyorum sunny baby lotus double model ürün 0 hiç kullanamadık benim yatak odam çok küçük sığmadı Tatildeyken geldiği için iade süreside geçti poşetledik kaldı öyle başka yatak aldık odaya sığan
melodininoglu momsweet222 canım ben satıyorum Bursa’da oturuyorum. Pierre Cardin papağan var üstünde iki kademeli oluyor
Angelius momsweet222 ürünü 500 civarına aldım 450 ye satıyorum şu anki fiyatı 1000 lira dolap uygulamasında linli var dilerseniz atabilirim Fotoğrafları tüm bilgileri ilanda mevcut
momsweet222 Reyna tutumlu anne diye bir sayfada yatağıyla 375 e satacak sizce iyi mi alsam memnun kalırmıyım
momsweet222 Reyna fotoğrafı var ise atabilir misiniz rica etsem alsam yenidoğanda da rahat ederim değilmi
S3d momsweet222 park yatak var bir tane bizde de satmayı düşünüyoruz ama 70 e 120 ölçüsü, 2 kademesi var anne yani olmuyor ama yanınıza koyduğunuzda rahat görülüyor , sunny baby joy plus
S3d momsweet222 yatağı ile birlikte 450 tl düşünüyorum, yatağı hiç kullanilmadi , üzerine reflü yatağını koyup kullandık, düşünürseniz bilginiz olsun:)
Reyna momsweet222 ben şuan da alt kademede kullanıyorum çünkü tutunup kalkmaya başladı bebeğim üst kademede rahat edersiniz