Yingyang Marinedeniz çok düşmez diyorlar yani uzun vade ise düşse bile kâr edersiniz bekleyince etheryum la bitcoin orantılı ilerliyor
Marinedeniz Yingyang evet bir kisim parami eth da bekletcem canm artik 1900den asagi kolay kolay dusmucek gbi
Marinedeniz 11866380 valla bnde psikopat gbi oldm telefon acik duruyor artik karsimda hele dun cok fenaydi bugun yine biraz daha stabil ilerliyor gecen gun catir cutir dusuyordu :/
11866380 Marinedeniz elbet yükselir ya.eşim akşam sattı yarısını farklı aldı ama ben o coinin yükseldiğini açık ve net görebiliyorum
Marinedeniz 11866380 ya bnde keske satsaydim bir suru kârim vardi sonrada satincada ya artarsa ucarsa dioeum onda da yzulurum yani iki secenek de riskli 😃ada nin akibetini merak ediorum esim almisti da ondan nolcak acaba..
11866380 Marinedeniz adayı mı satsaydım dediniz.rst nin yarısı duruyor bizde hala bana kalsa onu hiç satmazdım.çünkü daha diplerde hiç iniş çıkış görmemiş gibi bir şeydi.80 dolar kazandırdı yarısını sattı başka bir şey aldı diğer yarısı duruyor hâla
Marinedeniz 11866380 yok canm brt ve holoyu dusmeye basladigi anda satsaydim keske ben baya bi dusunce sattm😅
Furkan27 Asklepios biri beni aydınlatabilirmii rica etsem biraz okudum mesajları ama hiçbişey anlayamadım 🤣🤣🤣
11866380 Marinedeniz işte bunun için grafikler analizler çok önemli.sat verdiği anda satmak lazım coininde sağı solu belli olmuyor.hisse gibi sağlam değil.bu gün haberde çıktı tuzak vs diye
Marinedeniz 11866380 evet coin yukselip dustugunde o firsat kacirmisim gbi gelior ama sonra tekrar yukselior aslnda
11866380 Marinedeniz bizim paralar tıkır tıkır gidiyor sanki bir oyunmuş gibi geliyor.kaşıkla verip kepçe ile alıyor
Marinedeniz 11866380 valla bu borsa cok garip birseymis cidden yuksek kar elde edeyim diye beklememek gerekiyor bence al sat mantikli uzun vadeye benm yuregim dayanmaz.. bekliyorum yukselcek illaki canim cok ucmasa da yukselir
11866380 Marinedeniz coin olunca güvenmiyorum açıkcası 😕 eşim biraz daha bekle yükselecek diyip duruyor rst den sonra 10 a yakın coin değiştirdi.hepside zarara koyuyor öyle satıyor bu düşmüş diyip alıyor ama karına değil zararına satıyor gerçekten çıldıracağım.
Marinedeniz 11866380 cidden insan kafayi yer ben de ne alsam dusuyor canim suan yine dusuyor yani ozellkle ayarlanmis gbi.. zararina satmasin ama esiniz bnce yaa beklesin biraz devamli yukselip dusuyor cunki
11866380 Zeynepela13 ada,matic,dent,Wabi,rsr şimdi xrp aldı satmayacağım diyor satmaz inşallah.zararına satıp durdu 😏
Ynmba rike-nile-aro sen bu işi biliyorsun bizde yeniyiz ama çok araştırıp bu işi sağlam öğrenmeye çalışıyoruz bakalım kısmet nereye kadar olursa artık hepimizin hakkında hayırlısı olsun