Ayy valla ayni dert bendede var 2.5 yillik evkiyim tv dahil butun beyaz esyami samsung aldim ama haram zikkim olsun hakkimi helal etmiyorum tv haric butun urunleri sıkıntılı 5 programli bulasik makinanin bir programi temiz yikiyir tabi cokta temiz degil cizik cikariyo bardaklarimi bazen lekeler cikmamis oluyo bide 3.5 saat yani yazik gunah diyom buna harcadigim deterjan tabletlere camasir makinam zaten beni deli etti kac kere servis geldi soyledim herseyi siyahlari yikiyim cikiyo sanki dersin yün atip yikamisim hep tuylu tiftifli yumos deterjan kokusu asla kalmiyo renklilerde siyahta en iyi deterjanlari kullaniyom leke cikarici bile kullaniyim koslanin yumos mavi sari kulkaniyim ama yok sadece beyazlarda koku oluyo o kötü koku olayi benimde renklilerimde oluyo deviri 1200 yikiyom ya da 800 1400 de hic yapmiyorum asiri kırışık oluyo 15 gunde bir ben kazan temizleme programinda yikiyim filtresini deterjan goz yerini ama yok ya biktim yeminle esimi dinlemedim cok pismanim o dedi gel bosch allim ben samsung dedim simdide bana diyo al sana samsung yok artik bisey diyi bozulup hurda olana kadar kullan 🤣🤣🤣kusura bakmayin uzun oldu 😂