Ebrarsare Cokomelli eğer sen firma ile görüştükten sonra bı cpzum bulursan haber verir misin canım gerçekten ürün hatası mıymis bilmek isterim bende
Cokomelli Ebrarsare Tabiki bugün gün içinde müsait olduğum ilk anda iletişime geçeceğim sonucu paylaşırım burada yine.
zeyzey77 Cokomelli Bende kızımda avent biberon kullandım. Bizde de biberon emziğinin kenarlarında akıntı oluyordu. Şimdi nuk natur sense biberon aldım henüz kullanmadık ama bu daha iyi bence
Nohutannesi Cokomelli biz de 7,5 aydır kullanıyoruz bu markayı hiç böyle bir şey olmadı. Üretim hatasıdır belki firmayla iletişime geçmeniz mantıklı olur
Cokomelli Elifadakrt Eşler arasında oluyor böyle şeyler ya bizde de aynı diyaloglar döndü uzun bi süre sen kapatamadın ben dökmedim 😂😂
Cokomelli iyilik80 Evet uymuyor malesef benim bi tanesi kırılmıştı ötekindede kullanırım yedek kalsın başlığı dedim ama ne yeni aldığım biberona nede küçüğüne uydu 🙄
yaseminoztrk esracanlier bilmiyorum üstteki yanıtlarda gördüm olabilir mi diye düşündüm kiminde sorun var kiminde yok çünkü 🤷♀️
ikiprensannesii2 Cokomelli 8,5 aydır kullanıyorum ilk küçük olanı şimdi ise büyük olanı kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım. Muhtemelen hata olmuştur, değişim yaparlar diye düşünüyorum
Cokomelli Cokomelli Kaynatmaktan olsa yeğenime de aynı biberondan kullanıyorlar onlarda kaynatıyor böyle bi problem yaşamamışlar aynı şekilde bir arkadaşım yine bu biberonu kullanıyor onda da problem olmamış. yaseminoztrk Kaynatmakla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Gin Cokomelli 2 yıl boyunca hep bu markanın biberonlarını kullandık, hiç öyle bir sorunla karşılaşmadık.
Cokomelli Alinduru Kapağı sıkmıyorum zaten üstte bi çok yorumda belirttiğim gibi kapak oturduktan sonra atıyor kızım sütünü içerken… Hatta bi çok kez kontrol ediyorum kapağı oturmuş mu diye bazen yarısında bazen sütü bitirmesine yakın atıyor kapak. bicirik Gizemhzl
Gin Cokomelli şanslılıktan olduğunu düşünmüyorum 2 yıl boyunca birçok kez değiştirdik biberonları ve başlıkları hiç yaşamadık. 🤭 sorun yaşayanların şanssızlığı daha olası ya da kapatmakla ilgili birtakım şeyler olabilir🤭