Daphnemom 4 ay 5 günlük kızım mama reddi biberon reddi yatırdığım an ağlama 1 ay olacak nerdeyse bitmiyor 🤦🏼♀️
Tugcesilam Daphnemom bizde öle mama meme olark besleniyorduk şimdi memeyi reddetti mamaya dewam ne zamn bitecek bakalm
Tugcesilam aksam_ ya resmen huy degiştirdi cocuk hic ama hic ayagımda sallamadım ilk defa oldu inşAllah alışmax
Masalll06 Tugcesilam çıktık mı onu da tam bilemiyorum gerçi uyku düzeni mahvoldu gündüz uykuları çok güzeldi artık 15 dk uyuyo sadece nadir 1 saat uyuduğu günler bugün mesela 4 gibi kalktı akşam 10 da uyudu … meme reddimiz ataktan öncede vardı yine devam ediyor
Tugcesilam BonmBonm hmm bmm kıxım 40+4’de dogdu ben şimdi 40.haftada dogmuş gibi hesapladıgımda güneşli gün gösteriyor ama dogdugu günü hesaplayınca fortınalı gün gösteriyor 2 gün kaldı diyor ama hicte güneşli gün gibi degil buğünde bi aglama krizi başladı
Uykusuzannecik 3 ay 24 günlüğüz bizde ,meme reddi yaşıyoruz , bizimle aynı durumda olan var mı neler yapıyorsunuz :(
Uykusuzannecik Tugcesilam sadece uyurken verebiliyorum hiç bir pozisyonu da kabul etmiyor siz nasıl yapıyorsunuz,mama vermeye korkuyorum tamamen reddederse diye
Yamukprenses 4 ay 25 günlük oldu hala atak yaşıyoruz gündüz hiç uyumak istemiyor uyusa bile yatağına koyduğum an uyanıyor sürekli kucağımda durmak istiyor gece sürekli meme emmek istiyor uyanıyor delirmek üzereyim bende kızlar ☹️ Hiç bitmeyecek gibi
Tugcesilam Yamukprenses ainn bitmicek gibi gözüküyor bizdememe reddi oldu uykuya gecişlerde zorlanıyor kızım
Sumeyra87 Yamukprenses bu bizdede var gece memede uyumak istiyor.gunduzde eger uyku saati gecirirsek ozaman iste memede sariyor biliyorki orda kesin uyuyacak ona dikkat edin bakalim sizde faydasi olacakmi
Tugcesilam Uykusuzannecik walla emmiyor bnmde son uykuda almıştı gün icinde bir dahada almadı zaten biz mama meme olarak besleniyorduk mamaya dewam ediyoruz atak bitsin tekrar memeyi denicam alırsa alır
Pelaren Benimki 4 ay 15 günlük ama aşırı emmek istiyor gece nerdeyse hiç uyumuyor hep meme aranıyor uyumakta zorlanıyor bu durum normal mi atak döneminde