Mom987 Şimdi kızlar oğluma yakın zamanda eğitim vermeyi düşünüyorum. Mesela tamamen çıkarıcam bezden dolayısıyla tek külot alt eşofmanı kalacak. Sorumda şu mesela günde kaç alt değiştirmek gerekiyor ortalama. Ona göre tek eşofman altı alıcam biraz daha fazladan😊 İnşallah saçmalamışımdır 😅
Zeyneprana Mom987 İlk iki gün 10 tane pijama degistirdigim oldu 🙄 bugün 5. Gün 4 tane degisiyoruz 😄 Çok zormuş ya Allah yardımcımız olsun 😄
Birkizbiroglan Mom987 ya aslında bu cokk çocukla alakalı bir durum 😊 günde 10 pijama da çıkabilir, 3 de.. Havalar ısınınca başlarsanız en azından şort alırsınız ki daha mantıklı. Kızım 8 yaşında unuttum ama bazı günler hiç kaza olmadan geçerken bazı günler sadece pijama değiştirmekle uğraşır olduk 😊
Swtlna 27 aylık ben de merak ediyorum, aynı soruyla post açmayı düşünüyordum, beliteyim bari. Bir de çocuğunuz kendisi eşofmanını çıkarıp giyiyor mu
Mom987 Swtlna Ya aslında çıkartır hatta yeni yeni giymeye başladı. Kendisinin giymesi gerek mi ki çünkü daha erken başlayan da oluyor. Daha küçükler kendi giyinebilir mi ki
Mom987 Birkizbiroglan Ya şuan geçmek bilmeyen bi pişik sorunu var hiç olmazdı aslında ama şuan kaka yaptı mı özellikle kanıyor sürekli yaralar o nedenle başlamak istedim.
Mom987 CemreKerem35 Tatlican teachersrn Teşekkür ederim hanımlar kafam da bir şeyler oluşmaya başladı sanırım.
CemreKerem35 Mom987 Ben önce bir süre çıkarıp Analiz etme taraftarıyım. Örneğin ilk iki üç gun 2saat daha sonra 4 saat daha sonra 6 saat ve en son tamamen çıkartmak gibi . İki saat içerisinde ne kadar tuvaletini söylüyor ne kadar altına kaçırıyor kaç dakikada bir cisi geliyor bezsiz günde kaç kez kaka yapıyor aşağı yukarı bir fikir sahibi olursanız süreç daha kontrollü ilerler.
teachersrn Mom987 günde 10 tane gittiği oluyordu, ortalama 5-6 kesin gitti ama. Her gün makine açıp kurutuyordum. Kurutma makinesi kolaylık oluyor, yoksa kuruması için geçen süreyi de düşünüp iki katı sayıda alabilirsiniz. Külot da aynı şekilde tabi
Tatlican Mom987 baslayana kadar büyük bir korku. ilk birhafta yine korku alisamiyacak endişesi .daha sonrasi ise keske daha once biraktirsaydim oluyor
Tatlican Mom987 benimkisi 34 bence gec oldugunu dusunuyorum çünkü simdikiler cok akilli .beni insanlar korkuttu ay etrafa isiycek heryer kirlenek sinir olursan geriler gerilerse altina iser hep gibi .ama bir arkadasim sagolsun konusuyorduk havadan sudan ben kizima tuvalet oğretiyorum sende ogret abartilan kadar zor degil sadece sabır ediceksin dedi bende herkese olmayan sabrım kizima var dedim ve ogunden sonra basladim.
EbruFurkan Mom987 ben kızımı 2.5 yaşında başlattım geçen ay tamamen açtım ilk gün öğlene kadar belki 5 6 kere değiştik lazımli ga yapıyor içeri geçince biraz da pijama ya tamamen bosaltmiyo Du yarım saat de bir sorup götürüyor dum. Öğlen uykusuna yatırdım uyurken kaçırdı. Öğleden sonra kendisi söyledi çişini ve kaçırmadı ilk gün çiş ı hallet dik ama kaka olayı uzun sürüyor 3 gün filan pijamaa yaptı. En zoru kaka zaten yapma ya korkuyor lar
Mom987 EbruFurkan Biliyorum o kaka mevzusunu yeğenim zor alıştı keza bende 1.5 yaşında 5 günde alışmış ama işte Kakadan korkmuşum 3 4 ayda anca alışmışım. Biraz bundan korkuyorum ama buna da hazırım.
Mom987 Tatlican Benim ki de şuan pişik oldu kakasını yaptıkça kanayıp yara oluyor. Çözümü bezden çıkmada buldum bakalım.