Umuttttt anneler üstünde bu emecek baskısı nedir anlamıyorum lohusalıkta bide herşey üstüne üstüne geliyomuşçasına oluyo zaten. Bazen bebek ne yaparsan yap emmez ve bunu doktor istediğini sçyleain değiştiremezsin oğluma herşeyi yaptım emmedi emmedi meme ucum yoktu beğenmedi istemedi emmedi 3.5 ay sağarak+mama verdim ilk 3 gün sütüm zaten yoktu. Evet anne sütü emmeli evet dünyanın en mucizevi şeyi ama annenin psikolojisi? Olmuyosa ne yapsın? Çocuğun sarılık olması daha mı iyi anlayamıyorum sağıp vermede demiş mamadan söz geçmiyo bile okey anlıyorum ama sağıp vermemek?? Çay kaşığıyla vrr şırıngayla ver sarılık olmasın diye ama emzirmeyede devam et demesi gerekirken asla olmaz demek niye? Uslüp önemli.. Annenin psikolojisi önemli ençokta bebeği için.. Sen mutluysan bebeğinde mutlu sen mutsuzdan bebeğinde mutsuz.. Lohusalığımı en hafif şekilde atlattım hiç emmeyen bebeğim olmasına rağmen pandemide doğurduğum içinde kimse gelmedi kimseyide karıştırttmadım annesi benim ben karar veririm keşke emmseydi ama emmedi ama çok şükür sarılık olmadı hasta olmadı 🤷♀️