nurelem Bu ara dişe taktım galiba, 10 aylık olduk ,diş çıkarmanın bütün belirtileri var ama en ufak bir diş göstergesi yok .. Özellikle çok huzursuz çıkarsada rahatlasa diye üzülüyorum artık bazen de hiç mi çıkmaz diye düşünüyorum
Aysenurglc nurelem Selam bizde 9.aya girdik belirtiler var alt dış yerleri kabardı ama çıkmadı hem hafif ateş var
serebro nurelem 1 2 ay boyunca uykusunda sürekli ağlar çığlık çığlığa uyanırdı 10.5 aylıkken ilk keskinliği farkettim, çıkınca da rahatlıyorlar çok şükür o uykusundan çığlık atarak ağlayan bebek gitti daha sakin uyanıyor 😬
Ayseee27 nurelem bana da öyle diyen oldu ama alakaso yok bence yani her çocuğun gelişimi farklı 11 aylık diş yerleri bayadır belli ama diş yok çıkmıyor. Şuan sürekli uyanıp duruyor inliyor gündüzde huysuz ve iştahsızdı gerçi her zaman iştahsız
Aybersa nurelem alakası yok yahu, soyacekim sadece genetik iki taraftan biri geç çıkarmıştır. 15 aya kadar normal sıkma canını, benimki de 8 den sonra 4 tane çıkardı, aynı hiç yeri falan yoktu 🌺
pattisanne serebro Ne kadar sürdü acaba 😔 benim kızım da 6 gündür uyumuyor kafası sıcak daha 7 aylık henüz
Yingyang serebro 1 2 ay mi sürdü kızım 7 aylık 1aydir uykular haram oldu sürekli uyanıyor zor uyuyor eli ağzında meme reddi var dış yerleri beyaz ama hala çıkmadı valla bittim yorgunluktan
Minikbirsincap nurelem canım arkadaşımın kızı tam 14 aylıkken çıkardı 4 ünü birden. Oda senin gibi sürekli çıkmadı nezaman çıkacak vs derken derken… tam 14 aylık oldu çıktı.
Can_can nurelem tam 1 yas 14 gunlukken cikardi ilk disini oğlum 6 aylık olduğundan itibaren damarları şişti salyasi aktı cok taktım kafama neden çıkmıyor diye simdi 2. Disi geldi her bebek ayni olmuyor kardeşimin oglu 4.5 aylıkken çıkarmıştı ilk disini mesela
nurelem Can_can büyük ihtimal bizimkidr aynı zamanda çıkaracak gibi bütün belirtiler çoktan başladı ama tık yok😊
serebro nurelem eli kulağındadır o zaman😍 ilk dişleri farklı bir heyecan farkedince baya mutlu olmuştum. Çabucak atlatsın kuzucuk
serebro pattisanne dediğim gibi belki rahat 2 ay çok kötüydü gece uykuları yani sürekli ağlayarak uyanıyor yada uykusunda çığlık atıyordu. Biraz zorlu bir süreç olabiliyor. Eline havuç veriyordum soğuk yada pırasa falan iyi geliyor ısterseniz deneyin. Dişi damağı delince bir nebze rahatlıyorlar.
pattisanne serebro 😔😔 Bizim çok yolumuz var desenize. Bittim ben şuan bile vücudum alarm veriyor yorgunluktan
serebro pattisanne kaç aylık bebeginiz bilmiyorum ama uzunca bir süre daha uykususuz bunu biliyorum 😅