Clm Mmerhaba anneler ankara gidebileceğimiz iyi bir çocuk doktoru arıyorum şuan doğduğundan buyana kontrollere 7 aydır medicalpark da ümmügülsüm die bi bayana gidiyorduk ama çok memnun değilim sizler nere ye götürüyosunuz bebişlerinizi
araskuzumm0918 Clm başkent üniversitesi dr serhat kılıça götürüyorum doğdugundan beri,muhteşem memnunmuyum ?hayır ama yakın ve iyi bir doktor diye götürüyorum açıkcası
marriapuder Clm bende şurada bekleyeyim 29 günlük bebeğim var daha işitme testi yaptırmadım doktor arıyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Brls Clm özel Çankaya yasam hastanesi fulya hoca muhteşem ilgili guleryuzlu bir sknti olunca hemen döner msj atınca ben çok memnunum
Clm Bizde memnunduk ama nezaman vitamin verse üretimden kalkıoyor 2. Yi alamıyoruz napcam bilemedim birazda pimpirikliyiz kan damlası berdi sonra soğudum doktordan kan damlasının üzerinde 4 10 yaş yazıyor ama bnm 7 ayşık pramatüre oğluma veri aynı damlayı oyuzden değiştirmek istiyorum güvenemedim daha sonrasında
Mertsmom marriapuder liv hospital’de yaptırdık,kafasına cihazlar takılarak yapıldı.artık yeni yöntem buymuş,doğar doğmaz el çırparak filan yapılmıyormuş artık
marriapuder Eminepkyvz yok özelde Doğum yaptım çocuk doktoru gün verdi doktoeu sevmediğimden girmedim
Eminepkyvz Merhaba ben etlik zubeyde hanımda dogum yaptım orada odaya gelıp yapıyorlar hastaneden cıkmadan
Clm Mertsmom sizin dediğiniz bera testi bizde yaptırdık genl olarak bakıolar beyin dalgalarına ses gidiyormu dir ama işitme testi iki tane bu sanırım garanti olanı
Clm Mertsmom test 500 bizde tamamlayıcı sigortayla ücretsiz yaptırmıştık be bu test belirli hastanelerde var
NeclaDefne Clm kızım lokman hekimde doğdu Sincan şubesinde ilk kontrollerini de Fahrettin bey yaptı aylık kontrollerini de o yaptı hatta dün 3 aylık kontrolüne gittik gayet memnunuz.