Saadetemre Bebeğim 7 aylık 3 ayfır egzama var geçmiyor doktora götürdük mustelanın şampuan nemlendiricisini kullanıyorum geçmedi diğer yüzündede çıktı yaşayan anneler varmı ne önerirsiniz
Karamel20 Saadetemre nemlendiriciler tedavi amaclı degil zaten. 5 aydır var bizdede şurup kortizon kremler hiç işe yaramadı. Yarın tekrar götürecegiz bakalım bu sefer bizi hangi ilaç beklıyor🤷🏻♀️ Nokta atış bir cözüm arıyorum
Gamze-S Saadetemre canım benim oğlumda da egzama var dediğin gibi eşiyor bi süre sonra tekrar çıkıyor hep doktor tekrar ettiği için besin alerjisi olabilir dedi test yaptırdık yumurta akı alerjisi çıktı benim sütünden geçiyor sanırım. Şimdi alerji doktoruna randevu aldık
Zzzz Karamel20 evet nemlendirici işe yaramıyor cidden ilaç olarak ne veriyorlar benşö bebeğim 4 aylık bu zamanda veriliyor mu
Karamel20 Zzzz bizim 2 aylıkken basladı, suan 7 aylıgız görsen kaşıntıdan yüzü delik deşik artık😔 hipokort, dermatop , zyrtec şurup kullandık. Henüz fayda etmedi canım.
Zzzz Karamel20 bende bu ay cildiyeye gitmeyi düşünüyorum çocuk doktoruma değilde belki daha iyi olur siz nasıl yaptınız
Emir123ali Saadetemre geçmeyen egzama alerji belirtisi olabilir canım bence daha çok ilerlemeden baktırın
Saadetemre Sulebaydir Denizlide bitkisel krem yaptırdık onu sürekli kullanıyoruz sürmeyince tekrar geliyor kremi yapan tekrarlama olcak sonra deri kendini yeniler kaybolur dedi bakalim ilk kullandığınızda bir kaç ay komple kayboluyordu fakat artık hafiften belirgin tamamen silmiyorum inşallah ileriki zamanda gecer
Saadetemre Sulebaydir İzmir de demişsiniz sizde maliyeti ne kadar acaba tamamen kullanmayı bırakınca gectimi
Sulebaydir Saadetemre resim atabilirmisjnz 1 yıl geçmiş normalde geçmesi lazım ben 7 ay önce almıştım 400 TL ye şimdi ne kadar bilmyrm bir sorun istersnz aktara 10 günde tamamen geçti daha tkrarlamadi çok sukur
Saadetemre Sulebaydir yok kullanalım 1 sene olmadı 5 ay falan oldu tamamen silmedim maalesef resim atmayı bilmiyorum yanaklarda komple vardı aşağı yukarı büyüdü gittikçe şimdi hafiften küçük kızarma var alerji damlası da kullanıyoruz onunda faydası oluyor
Sulebaydir Saadetemre geçmiş olsun instagram lokmanaktar_snmbrc sayfasına bir bakın görüşün istrsnz bizimki çok şükür geçti 7 8 ay oldu
Zzzz Sulebaydir bizde ondan aldık ilk kutular bitti çok iyiydi sonra 15 gün sonra filan geri kaşıntı başladı yeniden aldık kullanıyoruz inş yine tekrarlamaz siz tek kullanımdan sonra tekrarlama oldu mu