zarifbirhanim Nbg_26 Ben bir haftadır diyet yapıyorum, 45 dakika Leslie ve 15 dakika alt karın egzersizi yapıyorum. 66 kiloyum bugün tartilıcam ☺️
EbruOguz29 Sporsuz zayiflayabilirsiniz yediklerinize dikkat ederek, ama diyetsiz sadece spor ile zayiflayamazsiniz. Zayiflamanin %80 beslenme %20 lik kismi ile sppr ile desteklenmeli
Nbg_26 EbruOguz29 emzirirken diyet yapma dedi doktorum, bir de süt arttırıcı bir sürü şey yapınca 🙈🙈 nasıl olacak bilemiyorum
Zuzumeg Busra-97 tüm vucutla başladım kum saatiyle devam ettim şuan karın kalça çalışıyorum Nisan 2020 ye başladım dün hangi bölgen ile sıkıntın varsa ona göre başla ama tüm vucut olanlar daha iyi etki gösteriyor
Zuzumeg Nbg_26 evet emzirirken canım şöyle söyliyim sebze yemekleri sulu yemekler tavuk vs yedim yağı azalttım ve sadece zeytin yagı kullanıyorum az miktarda pirinç pilavı yerine az Tereyaglı Bulgur pilavı 2-3kasık Makarna olarak da tam bugday makarnaları tüketiyorum azıcık beyaz un yerine tam buğday unu kullanıyorum vücut daha cabuk öğütüyor ekmek tam bugday ya da cavdar oda 1 dilim sadece kahvaltıda yiyorum bol Salata yiyorum yogurdumu kendim yapıyorum mesela bazı günler tavuk soteliyorum tam bugday Makarna haşlıyorum bi avuc bolca da yeşillik hepsini karıştırıp yiyorum bu şekilde dengeli besleniyorum ve spor yapıyorum belim 84den 76cm e kalçam 106 dan 101 e kilom 70 den 62 ye düştü
Perihali Nbg_26 ben emziriyorum diyetimide yapıyorum ama tabi çok sıkmıyorum bence sizde çok sıkmadan yapabilirsiniz 🙄
B123A_ Nbg_26 sadece hareket ederek kılo verilmez bnce yediklerine dıkkat edip sporla desteklenmesi lazm. Ben leslıe yaparak 10 gun de 5 kg verdim ama yediklerime de dıkkat ettım
Nbg_26 Zuzumeg yaa ne güzel 😍 şu an hayran hayran okudum inan ♥️ Ben yapabilir miyim acaba 🙄 sütünü etkiledi mi? Arttıracak gibi geldi bana