Sophiasmom sevdanurrrrr ingilizce öğretmeniyim. Allah nasip ederse önümüzdeki sezon göreve dönüyorum 😊
MelekAnnesii sevdanurrrrr sinif öğretmeniyim ama son 4 yıldır çalışamıyorum bazı sebeplerden dolayı 1 yıldır da ücretsiz izindeyim
sevimlienerji KubrAyhanYigit merhaba bende sigortacıyim oğlum 8 aylık ama çalışıyorum 😊malum hayat şartları 🙄
Pepito Yagizim2020 ayyy o kulunc kirma sirt kuturdetme videolarini izliyorum ne rahatliyor insan fizyoterapist diyince aklima onlar geliyor. Keske ben de cartt diye birini kuturdetsem🤣🤣🤣🤣
Yagizim2020 Pepito ahahahahahah cok güldüm aslında insanlar keşke birisi bizi kütürdetse der genelde😂😂
Beyazlale sevdanurrrrr elektrik elektronik okudum. Diş hekimliği ve tıbbi sekreterlik belgem var fakat ev hanımıyım🤷🏻♀️😊
aysenur_58 karsiyakalianne şu matematik dersini öğretmenine göre seviyorum eğer dersini eğlenceli anlatırsa dersi iple çekerdim ama buzdagı gibi anlatırsa nefret ediyorum
karsiyakalianne aysenur_58 haklısınız; keşke öğretmenle ilişkili olmasa dersler ama ne yazık ki öğretmen önemli bir faktör.