Momsbabyy Marinedeniz İşte bilmiyoruz ki ne olacağını 🥴 kâr varsa satın bence düşüyor zaten öyle alırsınız diyecem de ya yükselirse kafası karışık çünkü baya😂
_yaseminturann Izzyboymother mesela 50 bin yatırdık holo ve btt toplamda 150 bine kadar cıkmıstı ama suan 1000 binlerde yani kârdan zarardayız:/
2erkekannesii _yaseminturann 150 bine çıktığında hemen çekilmiyor mu 😁 ben hiç anlamıyorum da bi deyiver hele.
1prens1prensesannesii _yaseminturann ya bende öğrenmek için 25 TL yatırdım 😂 binance trye. Kar zarar ettiğimi nasıl bilirim nerede yazıyor? Bana biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem. Sabahtan beri girip çıkıyorum binance ye değerler neredeyse aynı. 0. 000005567 vs gibi bu ne oluyor
_yaseminturann 1prens1prensesannesii canım biz paribu kullanıyoruz ama cüzdan kısmı var sizde spot kısmından bakabilirsiniz:)
Ozlem5441 1prens1prensesannesii bende araştırmadayim değerleri anlamıyorum neye göre hesaplıcaz insallah bı anlatan olur
2erkekannesii Yükseldiği zaman almak mı gerekiyor satmak mi. Mesela ben altıni dusukken alıp yükselince satıyorum. Ayni hesap mi
_yaseminturann 2erkekannesii hayır çekiliyor benden dolayı eşim çekmedi bir hafta daha bekleyelim demiştim ama olmadı kısmet yine cıkacak inşAllah:)
_yaseminturann 2erkekannesii hahaha sesli güldüm yok bacım ya torparla bir iki güne araba parası cıksın direk kaçış ama uzun vadeciler devamkeee😂