Bal_yanak kızlar bu cuma bunları almak istiyorum kanguru nasıl renkleri felan geliyor mu kullanan varmı bide ilk arabam yazıyo ondan alıcam daha uyguna bulamadım Trendyola baktım pahalı yardımcı olursanız sevinirim 😘🥰
CemreKerem35 Bal_yanak Kangurunun bel desteği yoksa hiç almayın 10 dk dan fazla taksaniz bel ağrısı yapar . Gidip bakmak lazım. Bu arabanın da benzerini Şok’tan almıştım oğlum uzun süre oynadı en son tamir oyunu yaparken kırdık 😅 uzun süreli kullanılabilir ben almanızı öneririm
UraSsmom Bal_yanak Kabguruyu bilmiyorum ama ilk arabam var bende. O arkasındaki tutulacak yer çok hafif hiç sağlam değil. Ben ebebekten aldım sonradan tekrar, şuan yürüme arkadaşı sonra araba oluyor.
NehirElaninAnnesi Bal_yanak bende kanguruyu almak istiyorum benim bebeğimde 3 buçuk aylık oldu acaba iyi midir bilmiyorum
Miskokuluoglununannesi Hosgeldin benım bebegım 3 aylık mesela kullanabilir mıyım hc denemedim byle seyler oturmaya yenı baslayınca mı kullanılıyor bilmiyorum da
Hosgeldin Miskokuluoglununannesi 2,5 aylik oglum ben kullaniyorum ilk koyarken ağlıyor sonra susuyor ama genede ic gudusel olarak alttan elimle tutuyorum😂
Bal_yanak Miskokuluoglununannesi bence biraz erken olabilir canım ya bazılarının aparatları oluyor ama bunda yok bu bence 5-6 aydan sonra yavaş yavaş oturtmaya başladıktan kullanılabilir gibi geliyo tabi daha tecrübeli annelerimiz vardır onlar cevaplar 🥰
Bal_yanak Bizimki 7 aylık olcak nerdeyse yazın ve aşıya felan giderken iyi olur sever inşallah almayı düşünüyorum
Bal_yanak CemreKerem35 çok teşekkür ederim canım bel desteği derken nasıl bişey oluyor nasıl anlicam canım acemiyim de
Miskokuluoglununannesi Hosgeldin ıste bende yaz gelince fln kullanmak ıstyorum da bısey olmaz umarım:) nasıl bu bımdekı ıyı mı
Miskokuluoglununannesi Bal_yanak valla nasıl olması gerekiyor ki kankuru benım evde btane var ama kullanmaya cesaret edemiyorum daha kucuk dye:)
Bal_yanak Miskokuluoglununannesi bende bilmiyorum ki canım ya bir sürü çeşidi var ama seninki daha küçük canım vücudu agrıyabilir ama yaza kullanırsın
CemreKerem35 Bal_yanak Yani kollardan takıyorsun ya bir de belden geçen bir bölümü olmalı beline oturuyor o parça ağırlık hem omuzuna hem sırtına hem beline dağılıyor. Eğer uygun fiyatlı ürün arıyorsan ikinci el sitelere de bakabilirsin kaliteli ve ucuz şeyler var ben çok alışveriş yaptım dolap uygulamasından mesela .
Hosgeldin @Miskokuluoglununannesi @Bal_yanak [url=https://hizliresim.com/vvpvpk][img]https://i.hizliresim.com/vvpvpk.jpg[/img][/url] umarum yuklenmistir foto e bebegin ürünü bu ayni benziyor
Bal_yanak Miskokuluoglununannesi bence kullanılır canım millet bir aylıkken yada kırkının içinde kullanıyor bı aparatı oluyor 200-300 felan değişiyor onu alacak maalesef para nerde herşey ateş pahası olmuş