Zeyna_ Kızlar hangisini yuklemeliyim mesela sürekli holo deniyor ama binance da holoyu bulamadım sadece paribuda mo var. Paribu da bir türlü kimlik doğrulama yapamıyorum sürekli hata veriyor.
aselrigel Zeyna_ İkisindede var Holo sadece Binancede dolar bazında ama yeni başlıyorsanız Paribu ile başlamak daha mantıklı
BariskoMom Zeyna_ merhaba, bende 1-2 haftadır binance den bakınıyorum eğlenceli çok zarar etmeden kapatırsam günü güzel :))
Goktug-42 Zeyna_ aynen bende geçmek için indirdim geri bıraktım sen uygulamasın bu me ciddiyet kendine gel diyecektim 🤣
QueenMom__ Zeyna_ gündüz aşırı düşmüştü düne göre btt ve holo. Benim yatırımım onlara tekrar yükselmeden bi bakın derim 😌
aselrigel Zeyna_ Bittorent derim şuan düşüşte hepsi Holoda olabilir Tron olabilir ama en ucuzu Bittorent
Pembebeyzmavi Nur006 ya bişey sorcam şimdi binanceye kayıt oluyorum ama kimlik fotoğrafını yükleyin ve kendi fotoğrafınızı diyor. sizde bmyle mi yaptınız? Kimlik fotosunu yüklemek doğru mu?
Bademlii Zeyna_ şeyi biliyor musunuz aldığımız bttyi geri satıcaz diyelim Çek deyimce alıcı adresi falan diyor kaydedemiyor muyuz acaba ibanımızı