Busder27 Kızlar 3 aylık bebeğim sadece mama alıyor. 4 saat sonra filan bazen 40 50 ml içtiği oluyor en fazla içse bile 90 o da nadir Bilgisi olan yazarsa sevinirim sizce ne kadar ve kaç saat içmeli
Demet_k Busder27 canım bebeğinin kilosunu 150 ile çarp. Sonra 3 saatte bir beslediğini düşünürsek 8 kere vermen gerekecek günde. Çıkan sonucu 8 e böl. Kaç CC vermen gerektiğini bu şekilde hesaplayabilirsin. Doktorlar böyle hesaplıyo. Ama tabi bebeğe bağlı o ne kadar içerse bazen fazlaısnı veremiyosun
Goktug25 Busder27 4 aya girdik 150 ml içiyor ayni zamanda anne sütü de içiyor . Genellikle mamayi geceleri veriyorum
Kbr59 Biz 42günlüğüz sütüm yetmediği için mama takviyesine başladık. Doktor 90ml içmesini söyledi 3 saatte bir. İstediği zaman da emziriyorum. Az gelebilir bebeğine o miktar doktorunuza danışın mutlaka.
-1590sinem B nce zorlamayın çocuğunuz ne kadar isterse o kadar içsin benim oğlum 4 aylık 180 içiyor mesela kendisi karar veriyor ama isterseniz 60 verin yavaş yavaş çoğaltın özellikle geceleri
Busder27 -1590sinem ben 90 ml yapıyorum bAzen süre uzayınca 100 ml yaptığımda oluyor ama içmiyor bazen benim zorumla bi de gazlı bebek yarısında ağlıyor
Mrymmhmt Busder27 az içiyo canım yani sürekli 90 ml bitirmesi lazım 40 50 yeni doğan ölçüsü 1 ay sonra olmadı ek gıdaya geçersin kaşık maması vs.🙂
Mrymmhmt Busder27 4 aya uygun olanlar var hipp hero baby arılac bunların içinden oğlum arılac çok sevdi oda iştahsız vermeni tavsiye ederim sütlü muzlu olanından
Asilmom1 Oğlum 3 ay 14 günlük 2 saate bir 120 içiyor kilosu 6,800 2 saati geçirsem çığlık kıyamet ama 140 yapsam içmiyor siz hangi mamayı kullanıyorsunuz