Zalimsin Tuba ay valla benim de yemin ederim gına geliyo bana zor geliyo çamaşır makinesinin fırının fişini çekmek o da anlamıyo 😂😂 burcu ne eşinizin
Tuba Zalimsin Ben çekmiyorum kendisini o kadar rahatsız ediyorsa kendisi çeksin 😂 balık, ya sizinkinin?
MerveAlya Kivirciginannesi1 yok ya yanımda ne işi var dursun evinde 😆 Oradayken ev tozlanır süpürsün ben yokken 😂
MerveAlya sparrow Elektrik işin şakası da birazda korkuyorum sigorta atar elektrik gidip gelir bir sıkıntı olursa diye 🙏🏻
Deletedmom5284 MerveAlya çıkar canım videosundaki adam 20 gün çalıştırmayacaksanız çıkarın fişten dedi
MerveAlya Deletedmom5284 yaa öyle miii tamam kesin çıkaracağım artık 1 ay durması bana da fazla geldi o yüzden de sordum🙏🏻 Ne olur ne olmaz priz işinden korkuyorum biraz.
Matmazell_ MerveAlya canm bnm de öop pro kullanmafığım zamn kapatoyorum tuşuna badıp sürekli açık kalmıyor bununla ilgili videoda izlemiştm kapatmazsanız sürekli ağ kontrolu yapar diyordu
MerveAlya Matmazell_ Anladım canım ama çıkaracağım fişten 1 ay uzun bir zaman normalde kullanmadığım zamanlar da dediğin gibi yaparım😍🙏🏻
Matmazell_ MerveAlya aynenn canım bende baktım videolara falan da öyle diyordu sürekli ağ bağlantısı arayıp kendi kendinin şarjını da yiyormuş şarjda olsa bile o yüzden kullanmadığım zaman kapatıyorm düğmesinden fişi de çekiyorm 😊
EyupAyse MerveAlya neden şarjda bırakıyorsun dikat et hiç birşey pürüze takılı bırakma bence çok tehlikeli
Tatlican MerveAlya ixiaomi supurge devamli sarjdami kalmali yaz gogleye adam cok guzel anlatmis canim uzunda anlatmiyor fisten cekip acma kapama tusuna basili tut ve sarj istasyonundan uzaklastir bukadar