MerveAlya Kızlar ramazan’da kayınvalideme gideceğim 1 ay ordayım. Robot süpürgenin sürekli şarjda mı durması gerekiyor giderken çıkaracağım şarjdan nette de buna dair bişey bulamadım bilenler yardımcı olursa sevinirim💐
arzunur MerveAlya merhaba ben şey sorcaktım süpürgenizin markası ne ve memnun musunuz. Bende araştırıyorum ama bi süreden sonra herkes aynı sorunları yaşıyor çok arada kaldım 🤦🏻♀️
Deletedmom5284 MerveAlya çıkar canım videosundaki adam 20 gün çalıştırmayacaksanız çıkarın fişten dedi
MerveAlya arzunur Xıaomi mı vacuum mop pro benimki çok memnunum 1 ay oldu alalı. Özelliklerin çoğu mevcut. Biraz başlarda çözmesi zor oluyor haritalandırma olayından dolayı ama çözünce gayet güzel yapıyor temizliği☺️
Matmazell_ MerveAlya canm bnm de öop pro kullanmafığım zamn kapatoyorum tuşuna badıp sürekli açık kalmıyor bununla ilgili videoda izlemiştm kapatmazsanız sürekli ağ kontrolu yapar diyordu
Zalimsin Ben şarjı doluyken normalde de çekiyorum prizde tutmuyorum siz yokken elektrik gider gelir priz patlar filan biz evde yokken hiç bişeyi prizde bırakmayız 😁
Zalimsin Tuba evet Bi mutfağın şalteri açık kalıyo gerisi kapanıyo bizde gün içinde bile çalışmayan şeyleri prizde tutmuyor eşim çok korkuyo 😁
MerveAlya Kivirciginannesi1 yok ya yanımda ne işi var dursun evinde 😆 Oradayken ev tozlanır süpürsün ben yokken 😂
Zalimsin Tuba ay valla benim de yemin ederim gına geliyo bana zor geliyo çamaşır makinesinin fırının fişini çekmek o da anlamıyo 😂😂 burcu ne eşinizin