Ay maalesef benim bebeğim de ağlardı. Hem arabada hem bebek arabasında. Dışarı çıkmak eziyet gibi gelirdi. 10 dakikalık yolda bile otomobilde emziriyordum. Otomobile binerken, biner binmez oto koltuğuna oturtur hani dayanabildiğim noktaya kadar kucağıma almazdım. Oyuncak, dişlik, müzik, kitap desteklerdim. Çok kısa çizgi film açtığımda oldu uzun yoldu oturması daha güvenli olduğu için. Öyle zamanla alıştı. Ama 7-8 aylıkken anca ağlamayacak kıvama geldi sanırım. Şu an sadece arabada duran bir oyuncağı var direk onu eline alıyor ve oturuyor 16 aylık. Bebek arabası için oturur pozisyona geçtiği an normal port bebeye geçin onu daha çok seviyorlar. Ve izlemeyi sevdiği şeyler var ise şehir içi arabalı yollarda ya da park bahçe dikkatini çekecek yollarda gezdirmeye çalışın. 6 ayı geçince eline atıştırmalıkla oyalayabilirsiniz. Sıkılmadan bol bol deneme yapın çok az ağlamasına izin vererek. Şu an çok minikmiş kanguru veya sling çok işinizi görür 💁🏻♀️ Biraz uzun yazmışım ama inşallah faydası olur 🤭 Hala dışarda bebek arabasında uslu uslu oturan bebeleri görünce özenirim ama unutmayın yalnız değilsiniz 🤣