Aze1903 Css 0,95 i tabi görecek 1e tekrar gelecek. Sabreden derviş misali beklersen 5 aya güzel gelecek.
Css Aze1903 Bide bişey sorucam bunu yapmak ne derece doğru 7650 btt m vardı dediğim gibi 0.095 ten aldığım sabah 0.090 i gördü.esime satayım tekrar alayım dedim karşı çıktı oysa ben zararı azaltmak istemiştim😀
Nildailay momyshark1 ay evet bizdr girdik aşırı düştü çok moralim bozuldu çıkıcak diyolar acaba çıkarmı
momyshark1 Nildailay hiç bir para gördüğü yeri unutmaz illaki yeniden çıkar ama 1 gün olur 10 gün olur bilinmez. Zarar satışı yapmayın
momyshark1 Aze1903 kışa vadede daha zevkli degilmi🤣 brt ve holonunda azonceki en dibini yakaladım ama alamadım alsaydım 10 15 dk içinde karım olacaktı onu kaçırdım 🙃
Aze1903 momyshark1 Ne alması seker dur sallantı olucak daha 😉 Saat çok erken bunlar holdulcu icerdekiler yani
momyshark1 tontisbebegim kısa vadede al sat yapmak istiyorsan grafiklerde dibi yakalayıp çıkışındada satacaksın gün de 3 4 kere alim satım fırsatı veriyor şu 3 4 gündür cesaret edip etmemek size kalmış
tontisbebegim momyshark1 aslında baya cıktı da aç gözlülük işte daha çıkar deyip satmadım zarardayım şu an
Berenbegum Aze1903 yanlış anlamayın ama söyledikleriniz tahmin mi yoksa Bi yerden mi öğreniyorsunuz merak ettim acıkçası 🥰🥰
Ferosbaby Aze1903 Dogecoin hakkında ne düşünüyorsun gider mi ki 😒 0,48den almıştım çok sallanıyor ama satmicam
Kuzum23 Bu sistemi bir türlü çözemedim çözen varsa anlatabilir mi bana bnm hem hool de hemde btt de param var
Can-1can Aze1903 hazır holo ve btt düşmüşken birazcık daha atayım diyorum sence ikisine eşit mi atayım yoksa btt ye mi basayım hepsini
Aze1903 Can-1can Yani örn vericem, adamlar geliyor 10 trilyon (milyon) yatırıyor hafif yükselsin çekiyorlar, buda sallantı yapıyor coinlerde. Bunlara Hodulcular diyoruz.