Asyaipek Busragokceberra bez pişik kremi ıslak mendil alt açma örtüsü çöp poşeti zıbın tayt alt eşofman üstüne kazak yelek ağız mendili yakalık şapka çorap.yemeği hazırsa küçük kavanozlara yemeğini yoğurdunu meyve püresi az bi muz alırım meyvesüzgeciyle yer diye suluğu kaşığı diş kaşıyıcısı oyuncağı.kendime de küçük kavanoza kahve koyarım gittiğim yerde genelde üçü bi arada oluyor omları içemiyorum milletin ağzına bakmıyım canım çeker diye süt tozuyla nescafegold porsiyonlar minik kavanoza koyarım kendime 😅yedek maske kolonya cüzdanım şarj aletim yaz ayındaysak kendime yedek tişört deodorant 😅hepsi küçük şeyler olduğu in sırt çantamıza sığıyor valla 😘ince bide örtü alırım unutmuşum bak bunu 😅
Beyazlale Busragokceberra emzirme önlüğü, bez, ıslak mendil, mama, biberon, emzik, yedek kıyafetler, su, ateşölçer, gaz damlası, vitamin, şurup, tırnak makası, ağız mendili, önlük, pişik kremi,
zeyzey77 Mom0911 Yedek kıyafet almıyor musun ? Tuvaletini çok yapsa bezden taşsa ya da Üzeri islansa nasıl değiştireceksin
zeyzey77 Busragokceberra Hayır çok değil. Bez ıslak mendil yedek kıyafet uyursa üzerini örtmek için örtü alt değiştirme örtüsü pişik kremi filan çok önemli. Kullanılıyorsa emzik biberon ve bir miktar mama da almak gerekiyor. Diş kaşıyıcı ve oyuncakta önemli bebek vakit geçirdim diye.
Mom0911 zeyzey77 zaten uzun süreye çıkmıyorum ki😂 20dk hava almaya çıksam böyle yaparım, Uzun süre gezmeye gidiyorsam alıyorum kıyafetlerinden
zeyzey77 Browni_61 Alt açma örtüsünü dışarıda ne mi yapacak 😂😂 asıl en çok dışarıda lazım . Bebeğin bezini değiştirmek gerekirse ne olacak ?
Browni_61 zeyzey77 1.2 saatliğine disarda gezemeye giderkn illaki altini degistirip gidiyosunzdr 2 saatte altini degistrmezsnz herlde olduda degismnz gerkti yoldami degiscenz nerde degiscn.Ama o disari ciktgnda tanidiklra ugradgi icn aliyoms ona zaten hak verdk disarda gezmye gerk yok
seyda83 Busragokceberra CIDDEN COK FAZLA :) KENDIME GORE SOYLUYORUM EN FAZLA 2 3 SAAT GEZIYORUZ MALUM ORTAMDAN OTURU ONDADA ARTIK YANIMA BEZ BILE ALMIYORUM FARKETTMKI KULLANMADM BI MAMASINI BIDE SADECE UST VE MENDIL ALIYORUM ODA KUSAN BEBEK OLDUGU ICIN..CUNKU DISARI CIKMAK EZIYETE DONUSMESIN DIE..5 AYLIK OGLUM SIZDE YORMAYIN KENDINIZI O KADAR YA :)
zeyzey77 Browni_61 1-2 saatliğine dışarı çıkınca bebek dışarıda tuvaletini yapmamak için söz mü veriyor ? Belki yaptı tuvaletini eve gidene kadar pis pis gezer. Yolda değişir demedim zaten değişecek bir yer illa bulunur ama alt açma ortusu olmadan da bez değişilmez
Browni_61 zeyzey77 ben degistiriyorm valla oluyo sizn fiktmrinz tbi gitrmeyin demedim bnce okdr gerekli deil.Evde kac saatte bir degisiyosunz bebeginizi normalde
Busragokceberra zeyzey77 pişik olmaması için hemen değiştiriyorum bende alt açma örtüsü önemli bencede
Selcan Busragokceberra 2 yasinda yanıma yedek kıyafet su çubuk kraker pamuk kutusu ve bir tane bez alıyorum. Ama daha küçük oldugunda uzun süreli sabahtan aksama olacak şekilde bir yere giderken alt açma pamuk kutusu bez zibin yedek kıyafet muslin örtüsü battaniyesi biberonu emzigi ile gidiyordum. Büyüdükçe azalıyor bunlar. Siz alışıyorsunuz falan tahmin edebiliyorsunuz ihtiyaç olur mu olmaz mı diye
Nida_nur4448 Busragokceberra giyisileri bezi al bezi islk mendl suyu muzu 😊😊💜💜en sevdiği şeyde bu arda
Arzumm Busragokceberra cnm bebekken çok şey vardı şimdi 2.5 yaşında bi kat giysi ıslak mendil ve bez alıyorm
Mommysharkdoodoodoodoo Busragokceberra bir alt üst kıyafet bir zıbın bir çorap 2 bez 1 ıslak mendil Suluk anahtar cüzdan telefon. Soğuksa yedekte ceket. Sıcaksa 2 tişört ekstra. Başka bir şey almıyorum. 23 aylık. Öncesinde ne var ne yok dolduruyordum.
Busragokceberra Browni_61 benim kız ama yine sürekli yapıyor rahatlıyor herhalde kaç kere evi batırdı bir kerede annemin koltuğuna yapmıştı 🤭 o yüzden sürekli alırım