Rumeys0818 Busragokceberra Bende ilk çocukta dünyaları alıyordum yanıma. Şimdi ikinci olunca bir ona iki ona koyuyorum. Büyüğün pek ihtiyacı olmuyor ama Küçüklerin işi belli olmuyor bazen kafasına kadar b@#$%ka beleniyor.. 😁 Amaan yedek dursun ne olacak sanki sonsuza kadar böyle olmayacak ya.. 🤗
momofemir Bez krem islak mendil alt acma ortusu agiz silme mendili 1 takim yedek kiyafet 1 yedek battanie bu kadar:)
Adeviyee Busragokceberra ben sadece dışarı çıkıyordum özellikle uzak bir yere gitmeyip hemen döneceksem bez ıslak mendik alt değiştirme bir adet alt üst zıbın alırım eğer daha uzun dışarıda kalacaksan birer tane daha alırım oyuncak alırım yine de çok fazla bir şey almam
bebekzeynep Busragokceberra kızım 11 aylık bikac saat içinde eve döneceksem 3 tane bez 1 atlet 1 alt üst takım çorap ve yelek alrm birde su biberonu..senin aldıklarını biraz cidden fazla gibi canım
Bendeanneyim Busragokceberra sadece bebeyagi gereksiz geldi bende kucukken bu kadar sey taşırdım hep simdi 1 yasinda daha az aliyorum pompa ise şu an ihtiyac madem bi sey diyemeyiz
Giraysmom20 Busragokceberra öyle dışarıda gezinmeye gidiyorsam suluk, eline verebileceğim yiyecekler, ıslak mendil alıyorum sadece ama bir yere oturmaya gidiyorsam oyuncak yedek kıyafet bez ıslak mendil yiyeceği yemek pişik kremi ateş ölçer su kitap sadece bunları alıyorum ağır bir çanta olmuyor 😂
ATC Busragokceberra kay aylık olduğuna bağlı değişir mesela benim şuan 2 yaşını geçti bez ıslak mendil bir takım yedek kıyafet battaniye su ve çubuk kraker dışında bişey almıyorum annemlere giderken hiç bişi almıyorum çünkü orda da böyle yedek koyuyorum
asaf-ask Busragokceberra cüzdanım, sigaram, anahtarım, telefonum, bez, ıslak mendil ve çocuğum. Biz bu kadarız 🤦♀️
MutluMommy Busragokceberra pompa yatak göğüs pamuğu dışında saydıklarınızın hepsini alıyorum biz ek gıdaya geçtiğimiz için yanıma meyve de alıyorum ben eline veriyorum huysuzlanırsa diye salya önlüğü anlıyorum 4-5 tane diş dönemindeyiz çünkü yetişmiyor bi türlü 💁🏼♀️
Zelisblt Busragokceberra gittiğim yere bağlı, çarşıya fln gidiyorsam alt açma bezi, 2 tane bez, ıslak mendil. Biberonuna su koyup gidiym.
Ylcmelis Busragokceberra çarşıya gezmeye veya misafirliğe oturmaya diosanız bana göre çok fazla ben bi ıslak mendil bezini alıp gidiyorum eğer uzun süre oturcaksamda yedek kıyafet alırım
Planetree Busragokceberra sütü sağarak verdiğiniz için mi pompayı gezmeye giderken alıyorsunuz.Birde d vitaminini neden gezmeye giderken alıyorsunuz onu anlamadım günde bir kere veriliyor ya evden çıkmadan verseniz🤣 Ama tabi yatıya gidiyorsanız aldıklarınız normal
Busragokceberra Planetree genellikle anneme gidiyorum sabah erken kahvaltıya cagriyorlar akşama kadar ordayım unutmayım diye saati saatine veriyorum bir de o yüzden,sütü sagiyorum evet meme reddi yaşıyoruz bu aralar kaşıkla veriyorum
MervosP Busragokceberra dezenfektan süt pompası 2 biberon alt açma bezi losyon bez ıslak mendil pişik kremi önlük ağız bezi 4 üst 3 alt kıyafet çorap 3 4 tane cantamın içinde her zaman bir battaniye bulunur ve 2 süveter 1 tane yelek bulunur. Oyuncaklar burun aspiratörü ve yedek uc
Yasemin_06 Busragokceberra cnm 18 ayligiz suanda emziriyorum uykuya geciste ama ben yokken yemek yemsse diye mama veriyordum yanimda bulunuyodu biraktim mamayida 1 aydir. Disari gezmeye yada oturmaya felan gidiyosam cantam degismez yedek kiyafet yelegi corap zibin bezi islak.mendili suluk, elma, havuc, bebe biskuvisi, d vitamini koyuyorum. Bebekkende kiyafet kismi ayni emziremssem diye sicak su termosu ve mamasini aliyodum.bukadar. senin koyduklatin biraz fazla geldi bana ha kalmaya gidiyosan gittigin yere elbette alinacak seyler
Asyaipek Busragokceberra bez pişik kremi ıslak mendil alt açma örtüsü çöp poşeti zıbın tayt alt eşofman üstüne kazak yelek ağız mendili yakalık şapka çorap.yemeği hazırsa küçük kavanozlara yemeğini yoğurdunu meyve püresi az bi muz alırım meyvesüzgeciyle yer diye suluğu kaşığı diş kaşıyıcısı oyuncağı.kendime de küçük kavanoza kahve koyarım gittiğim yerde genelde üçü bi arada oluyor omları içemiyorum milletin ağzına bakmıyım canım çeker diye süt tozuyla nescafegold porsiyonlar minik kavanoza koyarım kendime 😅yedek maske kolonya cüzdanım şarj aletim yaz ayındaysak kendime yedek tişört deodorant 😅hepsi küçük şeyler olduğu in sırt çantamıza sığıyor valla 😘ince bide örtü alırım unutmuşum bak bunu 😅
Beyazlale Busragokceberra emzirme önlüğü, bez, ıslak mendil, mama, biberon, emzik, yedek kıyafetler, su, ateşölçer, gaz damlası, vitamin, şurup, tırnak makası, ağız mendili, önlük, pişik kremi,
zeyzey77 Mom0911 Yedek kıyafet almıyor musun ? Tuvaletini çok yapsa bezden taşsa ya da Üzeri islansa nasıl değiştireceksin