Tugce5540 Hayırlı akşamlar kızlar geçen hafta 2 tane 20lik diş çekimi oldu ama birine dikiş attılar yarın dikişler alınacak acıyor mu bir bilginiz var mı??
nesliysldl Tugce5540 yani güzel kardeşim,20 lik diş operasyonu geçirmişsin sonrasında ağrıyı iliklerine kadar hissetmişsin,dikiş alma acısı nedir ki onun yanında?😂
Tugce5540 2mom112 kız yok koltukta uykum geldi artık o derece rahattım korkudan ağlayacaktım neredeyse 2 dişim daha var çekilecek 😂
Durununannesi2703 Tugce5540 çektirirken canınız çok acıdı mı acaba? Bende çektireceğim ama bir türlü cesaret edemedim çok geçmiş olsun bu arada
Karabiber57 Durununannesi2703 korkmayın acımıyor sadece çekim sonrarı ağrı olur oda uzun sürmez eğer gömülü ise cerrahi işlem yapılacak emziriyorsanız bunu hekiminize bildirmeniz gerekir ona göre ilaç ve anestezikler kullanılacak
Azra12345678 Durununannesi2703 5 gün önce çektirdim 2 tane çekerken çenemi kıracaklar sandim dış yamulmuş çeneye kaynamış cok zor çektiler ama dikiş falan atmadilar
Tugce5540 Durununannesi2703 çok saol canıö kızım 2 aylıktan beri sancı çekiyorum artık tak dedi canıma gece 12 de gittim 2 de eve geldim inan ki dünya varmış dedim hiç bekletme valla
Egesem2 Tugce5540 çene cerrahı mı yapıyor işlemi? Benim de çekilecek köklü dişim var nasıl işlem yapılıyor acaba
Karabiber57 Egesem2 evet genellikle 20 lik çekimleri ve implantları çene cerrahı yapıyor fakat 20 lik çıkmış gömülü veya yarı gömülü değilse diş hekimide çekebilir
Tugce5540 Egesem2 valla kuzu bana çene cerrahı bakacak dediler ama bilmiyorum branşı neydi diş doktoru idi onu biliyorum ama 😂😂
Egesem2 Karabiber57 çok teşekkürler bugün gittim hekim de cerrshlık dedi çürüyen dişte çok köklüymüş 20liklerin de hepsini aldır dedi hepsi yarı gömülüymüş
Mom780 Tugce5540 yok ben çalışıyordum diş doktorunda ben alıyordum dikişleri hiç kimseden acıdığını duymadım merak etme😁
Karabiber57 Tugce5540 ben soran arkadaş için yazmıştım nasıl olduğunu sormuştu sizin içinde evet acısız bir işlem presel dediğimiz cımbıza benzer bişey ile ipi tutup etin bitiminden kesiyoruz ve çekiyoruz sadece hissedersiniz acı yok.!
2mom112 Tugce5540 abovv kaç tane 20lik diş oluyor bn 20 yaşındayım daha aldırmadım ağrısı felanda yok
Morpuantiye Tugce5540 Bir dikişli bir de dikişsiz iki tane çektirdim ikisi de çok kolay oldu. Sadece iğneden tırsmıştım 😁