bgmarik Miskokuluoglununannesi bende merak ediyorum uyku arkadaşı nasıl olmalı ne tür oyuncaklar tercih etmeliyiz.Çok sevdiği peluş bir kuzusu var ama sanıyorum ki peluş oyuncaklar sağlık açısından da önerilmiyor.Kızım 11 aylık yakında odasını ayıracağım inşallah.
Miskokuluoglununannesi bgmarik bebek uyku arkadas dye yazdım canım mavi kulaklı Bı tane var orda o :))
Cheddar Miskokuluoglununannesi benim kız sevmemişti daha çok uykusu açılıyordu 🙄 iyi yinede bacakların kopmasından iyidir 😅
Miskokuluoglununannesi Cheddar benımkıde bu aralar Bı huysuz kucagımda braz dalıyor uykuya ondan sonra salıncaga koyuyorum yoksa cok bagırıyor bu aralar
Cheddar Miskokuluoglununannesi o aylar biraz zor geçiyo. Uyutuyosun yarım saat sonra uyanıyor falan 🙈 biraz daha büyüyünce rahatlayacaksın inşallah 😊
3MelekAnnesi3 Miskokuluoglununannesi mümkünse alıştırma 😂3 aylıktı alıştı 12 aylık hala arkadassız uyumaz tamam eline alır almaz kendi le uyuyo ama sorun su ki Bi kaybolsa bittim ondan baskasınıda kabul etmiyor ve öyle bir oyuncak ki aynısını bulamadım da halbuki 2.el satan bir bayandan almıstım iyide bişey degildi oglumda bağımlılık yaptı 😂
Mickeylover Miskokuluoglununannesi biz 10 aylığız denemeler yapıyorum bende emerek uyuyor uyku arkadaşına alışmasını istiyorum en azından emzik almadı çünkü umarım başarırım
minnosvetontis Miskokuluoglununannesi Ne kdar erken o kdar iyi bence ideal.basla istez atar durur tamamen benimsemez uyku saati gelince verirken konusarak verin.ben emzigide basortiyede ole alistirdim her uykuda veriyodum istemezse atiyodu birazz bekleyip bodha teklif ediyodum. Derken suan ikisininde hastasi 🙄🙄
Bademll_eda_ Miskokuluoglununannesi valla benim oğlan da 3 aylık hatta 3 ay 14 günlük daha bana sarıldığını görmedim beni sevmiyo olsa gerek 😂
bikerem Miskokuluoglununannesi 3 aylikken sarilip yatmaya basladi simdi 6 aylik bana sarılıyor cok şükür 😍
verysadmom Benim kızım memede veya kucakta dolaşarak uyuyo uyku arkadaşına nasıl alıştırabiliriz. Bide öneriniz nedir