Miskokuluoglununannesi Bebegınız ne zaman uyku arkadaşlarıyla uyumaya basladı kacıncı ayda. Bende alıstrmak ıstyorum da
Aytenkrktn Miskokuluoglununannesi 3+16 yiz uyku arkadaşı ile yatıyor çok keyifle uykuya geçiyor bana sarılarak uyumayı azalttı diyebilirim sarılıyor yüzüne örtüyor uykuya geçmede çok kolaylık
minnosvetontis Miskokuluoglununannesi Ben 3 4 aylikken eline basortu vermiatim hep biseleri tutarak uyumak istiyordi suan 15 aylik basortusuz bir gunumuz gecmiyor baya benimsedi uykusu gelinse sariliyo basortusune ayyy ayyy diyor 😄
bgmarik Miskokuluoglununannesi bende merak ediyorum uyku arkadaşı nasıl olmalı ne tür oyuncaklar tercih etmeliyiz.Çok sevdiği peluş bir kuzusu var ama sanıyorum ki peluş oyuncaklar sağlık açısından da önerilmiyor.Kızım 11 aylık yakında odasını ayıracağım inşallah.
Aytenkrktn Miskokuluoglununannesi evet benim kolumda yatakda göğsüme gömülüp uyuyordu ama şimdi götürüp bırakıyorum yatağa uyuyor sadece hee sabaha karşı alıyorum yoksa uyumuyor zorluyor beni
Bademll_eda_ Miskokuluoglununannesi valla benim oğlan da 3 aylık hatta 3 ay 14 günlük daha bana sarıldığını görmedim beni sevmiyo olsa gerek 😂
Aytenkrktn Miskokuluoglununannesi bence almalısın o kadar pahalı şeylere gerek yok ben kendim yapmıştık müslin den içine pamuk koyup şimdi bitane beğendim uygundu onu alıcam alışırsa ona da onu vericem artık 😅 zaten en fazla 1 hafta sonra alışık onunla o şekilde uyumaya ben baya araştırıyorum uyku eğitimini vs uygulamaya çalişiyoeum olduğu kadar 😅
Miskokuluoglununannesi Aytenkrktn ay bende cok ıstyorum oyle bısey alısıp uyumasını :) ben buna dogmadan kukuli alıstm onla falan yatmaz mı kı:) yada amugurimiden tavsan örmüştüm??
Aytenkrktn Miskokuluoglununannesi instagram kullanıyor SAN cıgıt ın uyku arkadaşı onlar çok güzel bendekı ondan
Miskokuluoglununannesi Aytenkrktn kullanıyorum Bı bakayım. Nasıl alıstrdın pekı 3 aylık ya hemen alısırmı kı bnmkıde
Aytenkrktn Miskokuluoglununannesi buna alışsın ayağında sallamazsın bile ben bıraktım ayağımda sallamayı veriyorum eline bi ninni vs acıyorum çıkıyorum odadan çok işe yarıyor 1 hafta da alışıyor
Miskokuluoglununannesi minnosvetontis ay ne guzel ben oglum ayagım da sallıyorum parmağımı turp uyuyor cok ıstyorum uyku arkadasına alıstrmak ama 3 ay 1 gunluk erken mı? :)
minnosvetontis Miskokuluoglununannesi Ne kdar erken o kdar iyi bence ideal.basla istez atar durur tamamen benimsemez uyku saati gelince verirken konusarak verin.ben emzigide basortiyede ole alistirdim her uykuda veriyodum istemezse atiyodu birazz bekleyip bodha teklif ediyodum. Derken suan ikisininde hastasi 🙄🙄
Cheddar Miskokuluoglununannesi benim kız sevmemişti daha çok uykusu açılıyordu 🙄 iyi yinede bacakların kopmasından iyidir 😅