Duru32 Marinedeniz bunlari yatirmak icin hangi uygulamayi kullaniyorsunuz hangisi guvenli acaba parabu diye bi uygulama duydum ama yorumlari pek iyi degildi indirmedim
demioz Marinedeniz uzun vadede pek kaybettiren coin yok zaten ama bunun için panik yapmamanız gerekir. holonun yatırımcılarının tam 3 sene süründürdüğünü %600 zarar ettirdiğini biliyor muydunuz
Duru32 Merida1 hangisine yatirim yaptiniz acaba bende yatircam ama hic bi bilgim yok yardimci olur musunuz
Yingyang demioz binance ye kayıt yaptım ama birturlu kimlik doğrulamam gelmedi bende NPXS alacaktım ama yalan oldu
demioz Yingyang kimlik doğrulaması için nüfus cüzdanınız e posta tel no isteniyor hepsini doğru girdiyseniz ve de gelen e posta ve mesajdaki kodu doğru yazdıysanız sıkıntı olmaması gerekirdi
Marinedeniz Duru32 ben paribu kullaniyorum canim ani yukselis ve dususlerde sistemsel hata veriyor o zmn sinir oluyorim ama binance cok karisik geldi bana sevemedim paribu cok kolay geldi o yuzden ondan devam ediyorum
Derensk Kisa surede al sat da önerebileceğiniz varmi öğrenmek amaçlı bakıyoruz eşimle direk.bilmeden pat die girmek işime gelmio xpr den 350 kar ettik dünden korktum hemen çektirdim 🤣
demioz Derensk panik yapmayın sabredin güvendiğiniz bi coin olursa yatırım yapın bir sene bekleyin. kısa süreli için swrv öneriyorum hep. 1,400lere indiğinde alım yapın yükselince satın zaten 1,700-1800 civarı yükseliyor
jolene Marinedeniz satış emri verirseniz, site kapnsa bile verdiğiniz satıştan alım yapıyor tek artısı bu paribunun. Onun dışında gerçekten beş para etmez
Duru32 Marinedeniz hangisine yatirim yaptiniz peki bende yukleyip yatirmak istiyorum ama hic bilgim yok
Caglarass covirgin Canım daha yeni başladım zaten 2 gün falan oldu. Deneme amaçlı girdim çok da bi yatırım sayılmaz 😅
demioz Mother_54 holo yıl sonuna kadar bekletilmeli diyor çoğu trader diğerlerini bilmiyorum kârınızı alıp çıkabilirsiniz
Bademlii demioz ben de yeni girmek istiyorum ama hiç bilmediğim bi yer elimde ne kadar bi birikimle girmeliyim sizce ilk kez olucak ve cok bi nakitim yok açıkçası
Marinedeniz demioz peki sizce suan hangisi satin alinabilir boyle btt gbi yukselir denilebilen coin var mi ben btt holo tron ripple aldm ama biraz yuksekten almistm smdi bankada altini bozdurup bisiler dha aliyim diorm
Yingyang demioz Hepsini yaptım kimlik bilgileriniz alındı diyor en kısa sürede döneceğiz diyorlar dün 6 gibi yapmıştı hala bekliyor gözüküyor 3 gün sürebiliyor Muş sizinde mi öyle sürdü diye sorayım dedim sağolun 😊
hberfin demioz sonuçta kimlik bilgilerini veriyoruz bi sorun olmuyormu ben çok kararsız kaldim korkuyorumda nasıl olur iyimi kötümü
Marinedeniz demioz holoyu bilmiyordum canim ama ada coin ayni sekilde esimi zarar ugratmisti o da uc sene onceydi yuzde 800 mu ne dusmus o aldiktan sonra insallah yukselir
Karas demioz holo btt ada chz bnb trx sepet . Chz ada tam kanser ama yükseliş bekleniyor, btt beni bu gece üzdü ama elbet yükselecektir 🙄 gerisinden memnunum özellikle bnb
demioz Karas bnbyi şiddetle tavsiye etmiştim burda çok güzel arttı coinlerinizin geleceği var btt benim de gözde coinlerimden biri üzmez inşallah ☺️
demioz Caglarass holo iyidir saklayın holoyu yıl sonuna kadar. ben holoları sattım yaklaşık bi ay önce ve pişmanım en dipten almıştım ben şimdi yüksek geliyor gözüme zoruma gidiyor almak 😂