Cicekimftm 1234___ “us” saçma gibi gorunebilir ama bence harika bir film. “Fırtına ani” değişik konulu çok begendiklerimden.
1234___ Duyulurum ya bunu izlemiştim uzun sürede etkisinde kaldı çok harika bir filim di 🙏🥰yazmayı unutmuşum ☺️
1234___ Dunyamsensn2008 teşekkür ederim bir kaç tanesini izlemişim diğerlerinden mutlaka izleyeceğim teşekkür ederim 🙏 🥰
Mommysharkdoodoodoodoo Benim gibi gülmeyi seviyorsanız diziler önerebilirim The good place Modern family Eski ama, How i met your mother
KaranveAnnesi 1234___ . The Piyanist . Lucy . Diriliş . Uzay Yolcuları .Peekay . Otel (1 2 3 ) . Av Mevsimi . Son İstasyon… daha birsürü sayabilirim film izlemeye bayılırım
1234___ KaranveAnnesi av mevsimi son istasyonu izledim diğerlerini izlemedim piyanisti de kardeşim tavsiye etmişti bir türlü fırsat olmadı ama en kısa sürede izleyeceğim 🙏🥰
Mommysharkdoodoodoodoo 1234___ bunlar uzun süre sizi idare eder biri 9 sezon bir 11 sezon biri yanlış hatırlamıyorsam 4 sezon
MerveGl- 1234___ bird box’ı hamileyken izlemiştim. Epey bir süre etkisinden çıkamadım. Tırsmıştım baya 🤭
1234___ MerveGl- bende hamileyken izlemiştim çokta etkilenmiştim hatta eşim Bi süreliğine netfilx yasaklamıştı bana 😂