Mutluluk Kızlar Ankara da alışverişinizi nereden yapıyorsunuz. Ankara da olanlar.bilir gross marketler meşhurdur Aylık alışverişinizi yaptığınız uygun bulduğunuz marketler var mı Ben normalde ankamardan yapardım ama baya pahalı oldu herşeye baya zam koydular gimatgrostan alıyorum her ay ama başka uygun bildiğiniz varmı
Baby_Mila Mutluluk bizde city grosstan alıyoruz canım eskisen kayseride yaşıyorduk ordaki marketlere göre çok ucuzdu ama artık her yer pahalı bence 800 den aşağı çıkamıyoruz marketten
Gencanne_19 Mutluluk Ankagross dan yapiyoruz biz. Çok uygun oluyor. Bazen de Yunus market var oradan yaparız.
Mutluluk Baby_Mila vallahi bizde öyle aylık 850 tutuyor ki her şeyi almıyorum da yemeklik almıyorum meyve sebze de almıyorum her şey ateş pahası 2 şey sepete koyuyosam sonra geri çıkarıyorum nasıl geçim olacak böyle bilmiyorum 🙄
Mutluluk Epifenomen-gkc aslında groslarin hepsi aynı gibi Birisi salcada indirim yapıyor atıyorum şampuanda cami basıyor Diğeri de tam tersini yapıyor Dengeliyolar indirimleri
Baby_Mila Mutluluk gerçekten öyle bizde anlamıyoruz eşimle çok şaşırıyoruz zaten et deterjan ve yağ alınca uçuyor fiyat
Gencanne_19 Mutluluk evet büyük baya. Ne ararsan var. Bazen eşimle birbirimizi kaybediyoruz😂tabii canıma minnet araba ben de oluyo ne bulursam atıyorum arabaya, görmeden 😂😂😂
Aley_ Mutluluk Genelde gimsa tercih ediyorduk, ama taşınınca yakınımızda bulamadık maalesef. Bazen yunus market, bazen migros, bazen gross marketler olarak değişiyor. Ama bence aralarında en iyisi gimsa.
Mutluluk Aley_ gimsa evet uygun diye duydum hep bende baya da büyük diye biliyorum Ama insan içine girince eksikleri daha çoğalıyor büyük markwtlerde 😂
3MelekAnnesi3 Mutluluk eşim markette calısıyo o yüzden ona söylüyorum eksik olanı hergün alıp geliyor toplu gitmiyoruz 😊
Mutluluk 3MelekAnnesi3 arada a101 bim bende gidiyorum toplu gitsek de bitiyor 1 2 haftaya Mutfak masrafı çocukların mamasi sütü bezi derken 1000 TL’yi geçiyor bile
3MelekAnnesi3 Mutluluk kesinlikle bizimde yanı haftalık veya 2 haftalık pazar görüyoruz 100 150 gidiyor onun dısında bir sürü sey alıp geliyor günlük hep 100 den asagı degil
tostosum Mutluluk ovacık ta adagros var bir kere gittim uygun gibiydi. Herşeyi inceleyemedim vakit kısıtlıydı. Instagram sayfası da var hatta bir göz atın
Mutluluk 3MelekAnnesi3 aynen öyle mahalle marketinde gidiyosun ekmek al işte süt al çocuğa danone al eve yoğurt süt al mutlaka bişey eksik oluyo onunda al diyosun 1 pose dolmuyor 100 TL 😤