MiraveEla KlncA benim aldigim kıyafetler hem tam oldu. Ve cok sık alisveris yapıyorum 2 ayliksa bebeginiz 2,4 alabilirsiniz
zcn01 KlncA beden konusunda en sevdigim markalardan birisi cunku tam ayina gore oluyo bedenleri, sizin de almaniz gereken 2-4 diye dusunuyorum ama bebegin boyuyla da alakali 2-4 62 cm olarak geciyor
zcn01 KlncA o zaman direk 4-6 alin, totosunda beziyle 62 cm kucuk bile gelebilir bu durumda🙈 bi de zaten iade secenegi var cok dert etmenize gerek yok
happymum KlncA ben kullanıyorum bence kalıpları büyük bile 🤨 benim de kilolu bi bebek hep ileri beden giydi ama hmde aylar gayet uyumlu bence çok büyük almanıza gerek yok ..
sevcan KlncA h&m kalıpları büyük ben kullanıorum cok memnunm herşeyinden yıka yıma hcbsy olmuyor ama kalıbı büyük ona göre alın derim
OzgeAlpDeniz KlncA evet H&M’nin kalıpları çok küçük bende oğluma aldım sadece 1 sefer giydirebildim hemen küçüldü
Rumeysakarakus KlncA im tam ayına göre veya yaşına göre diyeyim bebegin anormal iri veye anormal küçük değilse ortalama cüsseye göre net
[silindi] KlncA kızım 4.5 aylık kilosu ortalama bir bebek. 2-4 aylık uzun kollu bodylerin yakası azıcık büyük geliyor ama daha en az 1 ay daha giyebilir. 4-6 aylık ayıcık tulumu var hala cok buyuk geliyor