Ayyuce101 Merhaba anneler doğum parası almak için bir yerlere başvuru yapmak gerekiyor mu benim ilk ve 4 aylık kızım var bugün PTT ye doğum parası almaya gittiğimde yatırılmadığını öğrendim normal de herkesin aldığı bir sey normal mı acaba fikri olan
Bebegimm1 Ayyuce101 ben sut parasiyla cocuk parasini ikisinede basvuru yapip da almistim 1ay icinde yatmisti ptt ye
Sym-d-a Ayyuce101 bnmde hala yatmamış birbyere başvurmaya gerek yok sanırım süreci e devletten takip edebilirsiniz
zeyzey77 Cheddar Artık başvuru yapmaya gerek yok. Bize dediler otomatik başvuru oluyor artık. Hiç başvuru yapmadım edevletten bakıyorum kendi kendine çıktı bu sefer. İlkte başvuru yapmıştım şimdi başvuru aşamasında diyor hiç başvuru yapmaya gitmedim ben
Miyonunannesi Ayyuce101 bazı hastaneler basvuru yaptırıyor bazıları yaptırmıyormus canım bizde 3 aylıkken yattı
Ayyuce101 Miyonunannesi genede bi sormak lazım çok para değil aslında ama genede kızımın ihtiyaçları giderir
Ayyuce101 Bebegimm1 bizimde süt parası yatırılmıştı hastalıktan dolayı gidip çekmediğim için geri gitmiş
EgeBeyinAnnesi Sym-d-a başvuru yaptıktan sonra e devlette çıkıyor süreç. Başvurmadan para alamazsınız.
EgeBeyinAnnesi Ayyuce101 bulunduğunuz ilçenin sosyal hizmetlerine gidip başvuru yapmalısınız, ben de 3 gün önce çektim doğum paramı. Eşim başvurmuştu doğum yaptığım zaman. 2 ay sonra filan ancak yattı. Başvurmadan vermezler boşa beklemeyin.