Bir_prens_annesi Kizlar merhaba oglum 1 yasinda sezaryenle doğum yaptim biraz karin bolgemde sarkma oldu surekli emdigi icin dogru durust kilo veremedim o sarkma sizce sporla gecer mi sizde de oldu mu boyle bisey
Karamel20 Bir_prens_annesi spor lazım canım, ama gercekten cok zor toparlıyor. Ben neler yaptım ama tam olarak gectı diyemem
Canevlatlarim54 Bir_prens_annesi 60 kiloyum sadece az bi göbeğim var bende ne yapacağımi hiç bilmiyorum ya 🤦♀️
Deletedmom54121 Bir_prens_annesi offf benimde var. Şekeri kesip protein lif ağırlıklı beslencez bide gunde duzenlı olarak 15 dk spor yapcaz boyle boyle verşcez ben şekeri kestim yani cayı kahveyi sekersiz içiyorum ekmek yemiyorum
Mom622626 Bir_prens_annesi normal doğum yaptım hafif göbeğim kaldı. Hula hoop çemberi aldım onunla günlük spor yapıyorum.
Durukusunannesii Bir_prens_annesi bunun için sezeryandsn hemen sonra korse takmak gerekiyo evet göbegim var hala cnkü adet görmüyorum ve yiyiorum ama sarkma yok oda korse sayesnde
Annelik30 Durukusunannesii hangi korseyi kullandınız acaba ben düzenli kullanmadım 4 ay bitii göbeğim sarkık ve göbekliyim
Zeynep11 Bir_prens_annesi her posta yazıyorum kesinlikle chloe ting 👌 ben sezaryenden sonra korse bile takmadım göbeğim sarkık kalmıştı, tam 21 ay sonra bu egzersizi yapmama rağmen hemen toparladı hemde 2 haftada
Bir_prens_annesi Zeynep11 gercekten mi ya suan gozlerimin parlamasina sebep oldun teşekkür ederim topluyor diyosun yani🤩
Zeynep11 Bir_prens_annesi evet kesinlikle hemde ben korse kullanmamama ve doğumdan 21 ay sonra yapmama rağmen toparladı 🌼
elifsezer_ Bir_prens_annesi Bende normal doğum yaptım.1 yıl geçti.Ama göbeğim sarkık kaldı.Egzersz falan yapıyorum ama geçmiyor bir türlü😔.51 kiloyum ama göbeğim çok sarkık kaldı.Dar elbise falan giyemiyorum.Çok özeniyorum karnı düz olanlara.
Bir_prens_annesi elifsezer_ sporda geçirmezse estetik ameliyat gerekiyor tabi rahatsiz oluyoruz görüntüsünden ister istemez dedigin gibi herseyden çıkıyor
elifsezer_ Zeynep11 Canım alt karnında toparlandımı.?Benim alt karnımı toparlayamadım çok sarkık duruyor. boş deri gibi sarkık😔.Alt karın için hangi egzersizleri yaptın.?Şimdi dümdüzmü karnın😊.
1mom04 Zeynep11 çok teşekkür ederim ben 4 ay oldu doğum yapalı sezeryan dikişlerine birşey yapar mı 6 ay beklemem mi lazım acaba