Sedaahmet Maviyesil121212 eger evde fazla odam olsaydı ayırırdim bende ama fazla odam yok. Bir kız bir oglum var,
Maviyesil121212 Deletedmom5284 ruzgarefevedenizata Sedaahmet Ummuscetinkaya Gencanne_19 Ayseecm Mom987 Gari_de_Gari Mariposa Mom62636362 aybukemom kızım doğmadan odasını yapmıştık şu an 2 yaşında ve odasını çok seviyor sürekli orda oynamak istiyor; 2. Bebeğim de kız olacak insallah, 7-8 aylık olunca ona da bir oda takımı alalım diyoruz ama acaba aynı odada yatmaları daha mı iyi olur dedim ki sanırım güvenlikleri açısından da ayrı oda daha doğru olacak gibi
Gencanne_19 Maviyesil121212 şu an küçük çocuklarım. Aynı odada yatıyoruz hepimiz. Ama 2-3 seneye ayrı ayrı oda yapmayı düşünüyorum. Kızıma ayrı,oğluma ayrı.
Ummuscetinkaya Maviyesil121212 ya bence eğer yaşları yakın ve küçükseler birbirlerine arkadaş olup sohbet ederek uyumaları için belli yaşa kadar aynı Oda ama 10 yaşından sonra ayrı oda yapardım
Ayseecm Maviyesil121212 bende ayrı oda yaptım ikiside küçük çünkü biri huysuzlanır veya hastalanır gece uyuyamaz diğerini rahatsız etmemesi için :)
Mom987 Maviyesil121212 Maşşallah imkanı olan ayırıyor herkes ayrı yazmış. 😂 Biz 3 kardeş yıllarca aynı oda da yattık. Sonra ayrıldık. Fazladan o da olursa ayrı yapardım. Yoksa beraber odaları olurdu. Bir de 2 çocuk odası ayırmak kolay ya 4 5 çocuksa ne olacak 😂😂
Gari_de_Gari Maviyesil121212 şimdi küçükler yatakları falan var ve aynı odayı paylaşıyorlar.Bir süre büyüdükleri zaman kızıma ayrı oda yapıcam 🙆♀️
Mariposa Maviyesil121212 aynı odada yatsınlar nolcak ki. Bir tanesi henüz bebek ise yanımda yatırırım zaten ama 2 yaşı geckinler ise bir yatsınlar daha güzel olur
Mom62636362 Maviyesil121212 İkizlerim var, evim 3+1 ama ikisine ayrı ayrı oda yapmayı hiç düşünmedim bile ☺️ ortak bir yaşam sürmeyi öğrenmeleri lazım
ikizbabymom Mom62636362 Allah bağışlasın.Benim de ikizlerim var 1 kız 1 erkek evim 3+1 ilerde oturma odasını bozup ayrı oda yapıcam inş😊😊
aybukemom Maviyesil121212 aynı cinsiyetteolanlar aynı odada kalablir ama ergenlikte kız erkek odaşarı ayrı olmalı
Mom987 Maviyesil121212 Ya en doğrusunu siz bilirsiniz ama dediğim gibi biz hep aynı odayı paylaştık sonra odalar ayrıldı. Yeğenlerim var onlarda aynı oda da, ☺️ Yani bir güvenlik sorunu olmadı
Ayseecm Maviyesil121212 kızlarım sizin bahsettiğiniz yaşlarda birisi 2,5 yaşında diğeri 8 aylık odaları iyiki ayrı diyorum 8 aylık kızım çıt sesine uyanır büyük kızım da biraz konuşkan aynı odada yapamazdım 😄
Maviyesil121212 ikizbabymom cinsiyetleri aynı(olacak) ama gene de ayrı yapıcaz ya emin oldum yorumlardan sonra
Prens0205 Deletedmom5284 evet abimde bana yapmış bunu hatta yeni doğduğumda daha 2 aylık falanmışım annem beni yıkamak için leğeni şampuanı getirmiş içerden bir şey almaya gitmiş o sırada abim kafama şampuanı dökmüş baya annem anlatıyor da bende diyorum ah ben bugünlere ne zorluklarla gelmişim o yüzden ayrı olması daha iyi imkan varsa
Mom62636362 ikizbabymom Maşallah kuzulara, Rabbim hayırlı ömür versin onlara analı babalı inşallah ❤️ benim ikisi de erkek, sizinki gibi biri kız biri erkek olsalardı ilkokul çağına geldiklerinde ayırırdım ☺️🙏🙏
ikizbabymom Mom62636362 o yüzden dedim zaten yoksa bende kız kardeşimle aynı odayı paylaştım evimiz triplex olmasına rağmen.Cinsiyet aynı olunca aynı oda güzel oluyo😊