Deniz07 Merhaba kızlar 4 aylık bebeğim var bugün kontrolde kan damlasına balıycaz dedi ebe ama günden kaç damla sormayı unuttum bilgisi olan var mı kaç damla vericem ?
Oykuminam06_ Deniz07 bizde cuma günü 4 aylık olduk 4 damla olarak yazdı bize kilo ilr alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü bebeğim 4 kilo degil🤷♀️ eger hemşirenizin numarası varsa arayıp sorabilirsiniz
Gamzee19 Deniz07 4 aylıkken başlattı bize 4 damla dedi aç karna ama 2 gğn kullandım ben onu oğlumu çok huysuz yaptı ve kakası kırmızı toz gibi şeylerle doldu hastaneye gittik doktor bıraktırdı
Kwsr Deniz07 önce 5 damla ile baslamistik simdi 8 damla . Kilo ya göre ayarlıyor la galiba ama nasil bilmiyrm
Dlkhsna Deniz07 benim bebeğim de o kiloda doktor 5 damla ver dedi ama bizimki 6 aylık geçen asida vermeyi unutmuslar
sunshine1 Deniz07 bize de bugun yemekten 1.5 saat sonra 4 damla dedi yada yemekten 1.5 saat önce 🤦🏽♀️
17112020 Bize kilosuna gore denmisti…ne bu ya herkew baska sey söylüyor..bn ocean aldim ondan 7 damla veriyrm ama dusuk vereyim bari ne yapıcaz sasirdik off
Gamzeeeeee 17112020 düşük vermeyin doktorunuz a danışın bence o size gerekli dozu söyler eksik olduğunda da demir eksikliği yaşanıyor cünkü biz yaşadık doktorunuza danışmak en faydalısı
Gamzeeeeee Deniz07 kilosuna göre veriliyor ama bize dokundu 1 kullanışta kestik hemen o ilacı doktorumuz bestiron verdi onu kullanıyoruz sağlık ocağının verdiği ilaçlarda paraben içerdiği için pek sağlıklı değil doktorunuza danışın bence
Ece-su Konuyla Alakasız ama bir şey soracağım Ferrum kan ilacını nasıl veriyorsunuz günde kaç kere aç mı tok mu